fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 aprova tres noves mesures per a avan莽ar en la seua aposta per la transpar猫ncia i la participaci贸 ciutadana

La Diputaci贸 aprova tres noves mesures per a avan莽ar en la seua aposta per la transpar猫ncia i la participaci贸 ciutadana

El Govern Provincial impulsa el Reglament de Governan莽a Participativa, el Pla Normatiu i millora l’administraci贸 digital.

La Diputaci贸 ha fet nous passos en la seua aposta per la transpar猫ncia i la participaci贸 ciutadana. Concretament, tres s贸n les novetats que ha incorporat el Govern Provincial al seu funcionament en els 煤ltims dies per al millor funcionament de la Diputaci贸: l’aprovaci贸 del Reglament de Governan莽a Participativa, la del Pla Anual Normatiu i la millora de l’administraci贸 digital que suposa la seua adhesi贸 al conveni de col路laboraci贸 entre l’Administraci贸 General de l’Estat i el Consell General del Notariat per a la remissi贸 telem脿tica de documents p煤blics notarials d’apoderament i les seues revocacions al registre electr貌nic d’apoderaments.

El vicepresident primer de la Diputaci贸 i diputat de Participaci贸 Ciutadana, Vicent Sales, ha explicat que “la Diputaci贸 Provincial considera a la participaci贸 ciutadana com un eix fonamental en la gesti贸 dels seus interessos i 茅s per a莽貌 que ha desenvolupat una estrat猫gia provincial de governan莽a participativa que estem complint pas a pas per a incorporar la visi贸 de la ciutadania en la presa de decisions p煤bliques”.

I 茅s que la Governan莽a Participativa protagonitza, a m茅s, la primera part del Pla Anual Normatiu de la Diputaci贸, en el qual s’incorpora este Reglament Regulador de la Governan莽a Participativa. “Constatem el comprom铆s de la instituci贸 provincial en mat猫ria de participaci贸, i este document est脿 destinat a regular els llits de col路laboraci贸 entre l’administraci贸 provincial i la ciutadania, i promoure la construcci贸 d’una societat activa que ajudar脿 a impulsar qualsevol aspecte de la vida social, econ貌mica i cultural de la nostra prov铆ncia”.

Respecte a la incorporaci贸 al conveni per a la remissi贸 telem脿tica de documents p煤blics notarials d’apoderament, el vicepresident primer de la Diputaci贸 ha assegurat que “es contextualitza en la nostra aposta per la transpar猫ncia i per seguir sent m茅s 脿gils i 煤tils a la societat. Tot el temps i diners que puguem estalviar aplicant noves tecnologies a l’administraci贸 i per la transpar猫ncia seguirem fent-ho”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.