fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 aprova una nova l铆nia d’ajudes per a resoldre situacions d’emerg猫ncia h铆drica en 15 municipis

La Diputaci贸 aprova una nova l铆nia d’ajudes per a resoldre situacions d’emerg猫ncia h铆drica en 15 municipis

Una prioritat del Govern Provincial 茅s pal路liar els problemes de subministrament d’aigua potable que pateixen pobles xicotets.

La Diputaci贸 de Castell贸 aprovar脿 en Junta de Govern la resoluci贸 d’ajudes trimestrals d’aplicaci贸 immediata per a garantir el subministrament d’aigua en municipis en situacions extraordin脿ries i que no eren previsibles. En total seran 92.419,33 euros que es destinaran a 15 localitats.

El diputat del Cicle Integral de l’Aigua, Juan Bautista Juan, ha explicat que “amb esta nova injecci贸 econ貌mica als municipis tornem a materialitzar el comprom铆s del nostre president amb els pobles que estan veient-se en dificultats per a garantir la qualitat en el prove茂ment d’aigua als seus ve茂ns. Es nota com augmenten les peticions dels ajuntaments, especialment perqu猫 la manca de pluges est脿 provocant que siguen m茅s pobles els que es veuen en la necessitat de demanar-nos suport i els estem ajudant tan r脿pid com podem. L’objectiu 茅s que cap poble i per tant cap ve铆 de la prov铆ncia tinga problemes de prove茂ment d’aigua, i en a莽貌 seguirem treballant”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.