fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 augmenta un 20% la inversi贸 al seu programa de viatges Castell贸 S猫nior despr茅s de registrar un rotund 猫xit

La Diputaci贸 augmenta un 20% la inversi贸 al seu programa de viatges Castell贸 S猫nior despr茅s de registrar un rotund 猫xit

El Consell Plenari del Patronat aprova la inversi贸 d’1,2 milions despr茅s de constatar 41.000 pernoctacions en l’actual edici贸.

La Diputaci贸 de Castell贸 augmenta un 20% la inversi贸 al seu programa de viatges per a majors Castell贸 S猫nior despr茅s del gran 猫xit que est脿 tenint esta iniciativa en la desestacionalitzaci贸 tur铆stica de la prov铆ncia i la posada en valor del seu patrimoni. Aix铆, el Consell Plenari del Patronat Provincial de Turisme ha aprovat este mat铆 la inversi贸 d’1,2 milions d’euros per a la pr貌xima edici贸 d’este programa que actualment es troba actiu i que ja amb un pressupost d’un mili贸 d’euros es materialitzar脿 en 41.000 pernoctacions hoteleres estimades a la prov铆ncia.

Despr茅s de presidir el Consell de Govern del Patronat, el president de la Diputaci贸, Javier Moliner, ha assegurat que “amb este augment aconseguirem que en 2019 hi haja m茅s places de majors viatjant i m茅s gent treballant als hotels. La de 2019 ser脿 la cinquena edici贸 d’un programa de viatges que s’ha consolidat com una reeixida forma d’ajudar a la desestacionalitzaci贸 del turisme dels nostres pobles. Amb el Castell贸 S猫nior hem aconseguit a m茅s crear una eina molt important per potenciar l’envelliment actiu dels nostres majors i per donar a con茅ixer el patrimoni cultural i natural de la nostra prov铆ncia. Amb este augment del seu pressupost estem conven莽uts que els beneficis seran encara millors tant per als seus beneficiaris directes, que s贸n els nostres majors, com per als establiments tur铆stics i els nostres pobles”.

En este sentit, el president ha compartit amb els representants dels grups pol铆tics, municipis i empresaris tur铆stics en el Consell Plenari del Patronat que “estos paquets vacacionals impulsats per Diputaci贸 s’han convertit en el millor argument per donar continu茂tat a la temporada alta, desestacionalitzar el turisme i que els hotels seguisquen mantenint la seua activitat i perllongant els contractes vinculats al sector hoteler i de la restauraci贸”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.