fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació beneficiarà a 900 emprenedors de la província a través d’una vintena de serveis en tot el territori

La Diputació beneficiarà a 900 emprenedors de la província a través d’una vintena de serveis en tot el territori

El diputat Aguilella participa demà en la reunió amb Generalitat per a elaborar el Mapa de l’Ecosistema Emprenedor.

La Diputació de Castelló beneficiarà enguany a 900 emprenedors de la província ajudant-los a consolidar el seu projecte empresarial com a part de la prioritat marcada per Javier Moliner en la creació d’ocupació en la província. Així, a través d’una vintena de serveis, el Govern Provincial ha engegat ja l’Estratègia per a l’Emprenedoria que contempla 16 programes específics que abasten totes les fases del desenvolupament d’un projecte empresarial: des de la generació d’idees de negoci amb formació i assessorament fins a culminar amb la tramitació gratuïta de l’alta de l’empresa gràcies als Punts PAE (Punts d’Atenció a l’Emprenedor) acreditats en els Centres CEDES provincials. Durant 2015 van participar 993 emprenedors en les accions de la Diputació.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, presentarà aquestes iniciatives i els seus resultats en la reunió de treball convocada demà a Castelló per la Generalitat per a la creació del mapa de l’ecosistema de l’emprenedor de la Comunitat Valenciana.

Aguilella ha mostrat la seua total predisposició a col·laborar en aquest treball. “En el cas de la Diputació, les accions que duem a terme es desenvolupen en els Centres CEDES, que són autèntics centres d’ocupació i emprenedoria en els pobles de la nostra província, i també en col·laboració amb totes les entitats que en la província treballen temes d’emprenedoria. Amb aquesta estratègia global aconseguim arribar a tots els racons de la província, ajudem al fet que es genere ocupació en els municipis, que els joves decidisquen emprendre un negoci en el seu poble per a desenvolupar la seua professió i no hagen d’eixir del seu entorn per a trobar aqueixa oportunitat reduint al màxim les incerteses que els puguen sorgir. Amb açò, estem incidint també en aqueix objectiu prioritari de la Diputació de consolidar població en les zones de l’interior de la província més afectades per la despoblació”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.