fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 beneficiar脿 a 900 emprenedors de la prov铆ncia a trav茅s d’una vintena de serveis en tot el territori

La Diputaci贸 beneficiar脿 a 900 emprenedors de la prov铆ncia a trav茅s d’una vintena de serveis en tot el territori

El diputat Aguilella participa dem脿 en la reuni贸 amb Generalitat per a elaborar el Mapa de l’Ecosistema Emprenedor.

La Diputaci贸 de Castell贸 beneficiar脿 enguany a 900 emprenedors de la prov铆ncia ajudant-los a consolidar el seu projecte empresarial com a part de la prioritat marcada per Javier Moliner en la creaci贸 d’ocupaci贸 en la prov铆ncia. Aix铆, a trav茅s d’una vintena de serveis, el Govern Provincial ha engegat ja l’Estrat猫gia per a l’Emprenedoria que contempla 16 programes espec铆fics que abasten totes les fases del desenvolupament d’un projecte empresarial: des de la generaci贸 d’idees de negoci amb formaci贸 i assessorament fins a culminar amb la tramitaci贸 gratu茂ta de l’alta de l’empresa gr脿cies als Punts PAE (Punts d’Atenci贸 a l’Emprenedor) acreditats en els Centres CEDES provincials. Durant 2015 van participar 993 emprenedors en les accions de la Diputaci贸.

El diputat de Promoci贸 Econ貌mica, Salvador Aguilella, presentar脿 aquestes iniciatives i els seus resultats en la reuni贸 de treball convocada dem脿 a Castell贸 per la Generalitat per a la creaci贸 del mapa de l’ecosistema de l’emprenedor de la Comunitat Valenciana.

Aguilella ha mostrat la seua total predisposici贸 a col路laborar en aquest treball. “En el cas de la Diputaci贸, les accions que duem a terme es desenvolupen en els Centres CEDES, que s贸n aut猫ntics centres d’ocupaci贸 i emprenedoria en els pobles de la nostra prov铆ncia, i tamb茅 en col路laboraci贸 amb totes les entitats que en la prov铆ncia treballen temes d’emprenedoria. Amb aquesta estrat猫gia global aconseguim arribar a tots els racons de la prov铆ncia, ajudem al fet que es genere ocupaci贸 en els municipis, que els joves decidisquen emprendre un negoci en el seu poble per a desenvolupar la seua professi贸 i no hagen d’eixir del seu entorn per a trobar aqueixa oportunitat reduint al m脿xim les incerteses que els puguen sorgir. Amb a莽貌, estem incidint tamb茅 en aqueix objectiu prioritari de la Diputaci贸 de consolidar poblaci贸 en les zones de l’interior de la prov铆ncia m茅s afectades per la despoblaci贸”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.