fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació col·labora perquè 40 xiquets sahrauís gaudisquen en la província de ‘Vacaciones en Paz’

La Diputació col·labora perquè 40 xiquets sahrauís gaudisquen en la província de ‘Vacaciones en Paz’

Vicente-Ruiz: “Els castellonencs són exemple de solidaritat en bolcar-se perquè estos xiquets estiuegen envoltats d’afecte”.

La Diputació de Castelló ha donat la benvinguda a alguns dels xiquets sahrauís que estan passant els seus vaciones d’estiu en la província de Castelló. La diputada d’Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, ha mostrat les instal·lacions de Palacio de les Aules als xicotets, als representants de Smara i a algunes de les famílies d’acolliment.

I és que en la província hi ha una quarantena de xiquets i xiquetes sahrauís d’entre 9 i 12 anys passant els mesos d’estiu. Estan amb famílies d’acolliment dels municipis Castelló que els han integrat dins del programa ‘Vacaciones en Paz’, gràcies al com els xicotets gaudeixen d’unes merescudes vacances des de primers de juliol fins a principis de setembre.

Elena Vicente-Ruiz ha acompanyat en la visita a la Diputació als xicotets ambaixadors sahrauís, que han estat acompanyats per diferents representants de les associacions d’ajuda i solidaritat amb el poble sahrauí i famílies d’acolliment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.