fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 conjumina esfor莽os amb Creu Vermella Joventut per formar en primers auxilis a prop de 300 joves castellonencs

La Diputaci贸 conjumina esfor莽os amb Creu Vermella Joventut per formar en primers auxilis a prop de 300 joves castellonencs

A trav茅s de Creu Vermella Joventut el Govern Provincial ajudar脿 a joves de 28 municipis de l’interior a actuar davant les urg猫ncies.

La Diputaci贸 de Castell贸 conjumina esfor莽os amb Creu Vermella Joventut per formar en primers auxilis a prop de dos-cents joves castellonencs. Aix铆, a trav茅s d’un recorregut per 20 pobles de l’interior, Creu Vermella Joventut impartir脿 diversos tallers formatius dirigits espec铆ficament a millorar la formaci贸 dels joves en mat猫ria de primers auxilis i tamb茅 com a monitors de temps lliure.

El diputat provincial de Joventut, Pablo Roig, ha explicat que “es tracta de donar resposta a les peticions que ens arribaven de diversos col路lectius de joves dels pobles que necessitaven formaci贸 en estes disciplines, sobretot per desenvolupar treballs durant el per铆ode estival, o durant els caps de setmana als seus pobles compaginant els seus estudis amb ocupacions a temps parcial”.

En este sentit, Roig ha explicat que “hem de tenir en compte que anem a municipis on els joves tenen complicat rebre una formaci贸 d’estes caracter铆stiques, tan 煤tils. Igualem per tant les oportunitats de joves de petits pobles amb pocs recursos assegurant-nos que trien viure on poden accedir a cursos d’este tipus”.

Cal tenir en compte que els cursos es desenvolupen durant una 煤nica jornada. En el cas del de primers auxilis, la durada 茅s de 10 hores que combinen coneixements te貌rics amb pr脿ctiques d’aplicaci贸 amb tal de con猫ixer les maniobres i mesures a prendre en casos que requereixen una urgent resposta.

El total dels cursos es duran a terme en els seg眉ents municipis des d’estos dies i fins a finals d’any: Sant Mateu, Les Coves de Vinrom脿, Canet Lo Roig, Castellfort, Xert, Morella, Les Useres, Costur, Villahermosa del R铆o, Artana, Almenara, Cat铆, Caudiel, Barracas, Gaibiel, La Vall d’Almonesir, Alfondeguilla, Altura, Sant Jordi, Benassal, Portell de Morella, Rosell, Navaixes, Vall d麓Alba, Alboc脿sser, Cervera, J茅rica i Lucena del Cid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.