fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació conjumina esforços amb Creu Vermella Joventut per formar en primers auxilis a prop de 300 joves castellonencs

La Diputació conjumina esforços amb Creu Vermella Joventut per formar en primers auxilis a prop de 300 joves castellonencs

A través de Creu Vermella Joventut el Govern Provincial ajudarà a joves de 28 municipis de l’interior a actuar davant les urgències.

La Diputació de Castelló conjumina esforços amb Creu Vermella Joventut per formar en primers auxilis a prop de dos-cents joves castellonencs. Així, a través d’un recorregut per 20 pobles de l’interior, Creu Vermella Joventut impartirà diversos tallers formatius dirigits específicament a millorar la formació dels joves en matèria de primers auxilis i també com a monitors de temps lliure.

El diputat provincial de Joventut, Pablo Roig, ha explicat que “es tracta de donar resposta a les peticions que ens arribaven de diversos col·lectius de joves dels pobles que necessitaven formació en estes disciplines, sobretot per desenvolupar treballs durant el període estival, o durant els caps de setmana als seus pobles compaginant els seus estudis amb ocupacions a temps parcial”.

En este sentit, Roig ha explicat que “hem de tenir en compte que anem a municipis on els joves tenen complicat rebre una formació d’estes característiques, tan útils. Igualem per tant les oportunitats de joves de petits pobles amb pocs recursos assegurant-nos que trien viure on poden accedir a cursos d’este tipus”.

Cal tenir en compte que els cursos es desenvolupen durant una única jornada. En el cas del de primers auxilis, la durada és de 10 hores que combinen coneixements teòrics amb pràctiques d’aplicació amb tal de conèixer les maniobres i mesures a prendre en casos que requereixen una urgent resposta.

El total dels cursos es duran a terme en els següents municipis des d’estos dies i fins a finals d’any: Sant Mateu, Les Coves de Vinromà, Canet Lo Roig, Castellfort, Xert, Morella, Les Useres, Costur, Villahermosa del Río, Artana, Almenara, Catí, Caudiel, Barracas, Gaibiel, La Vall d’Almonesir, Alfondeguilla, Altura, Sant Jordi, Benassal, Portell de Morella, Rosell, Navaixes, Vall d´Alba, Albocàsser, Cervera, Jérica i Lucena del Cid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.