fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació consolida la seva gran aliança amb la UJI per irradiar coneixement i oportunitats de futur a tota la província

La Diputació consolida la seva gran aliança amb la UJI per irradiar coneixement i oportunitats de futur a tota la província

En la primera reunió amb la rectora Alcón, el president reafirma la “lleialtat institucional, col·laboració i compromís”amb la UJI.

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, i la rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, han constatat en la seva primera trobada oficial la gran aliança que mantenen les dues institucions amb tal d’irradiar el coneixement universitari i les oportunitats de futur que d’ell es desprenen a tot el territori provincial. La reunió de treball ha servit a més per materialitzar dos dels importants acords que manté la Diputació amb la Universitat, d’una banda la signatura del conveni de finançament d’activitats culturals pel qual la Diputació destina 110.000 euros i, per una altra, el de la subvenció de 19.000 euros del Govern Provincial per a l’organització i celebració del Congrés Científic de Carreres per Muntanya com a part de #CSEscenarioDeportivo.

El president Moliner ha assegurat que “ha estat un honor rebre la visita institucional de la rectora. Ha estat nostra primera reunió de treball conjunt de dues institucions que hem treballat conjuntament i tenim la ferma voluntat de seguir fent-ho des del compromís pel territori, des de la posada en valor de tot el que ens uneix i fa que l’administració que treballa al costat dels ajuntaments de la província i l’administració que genera talent a la nostra província treballin juntes de forma estreta”.

En aquest sentit, el president provincial ha assenyalat que “avui reafirmem aquests vots de lleialtat institucional i de col·laboració conjunta, vam mostrar la voluntat clara de seguir fent coses que puguin ajudar-nos a divulgar el nostre territori i al fet que tot el coneixement que genera la universitat pugui transformar-se en millores per a la nostra gent. I a més d’agrair la visita i col·laboració que ha mostrat des del primer moment, convidar a la rectora al fet que tots els projectes que pensi que puguem dur a terme junts en benefici de la província puguem dur-los a terme de forma conjunta i coordinada com fins ara”.

Per la seva banda, la rectora s’ha sumat a les paraules del president indicant que “des de la Universitat Jaume I vam mostrar agraïment, satisfacció perquè hem reiterat la nostra intenció de seguir col·laborant com hem fet fins ara com a administracions públiques per millorar la vida de totes les persones del nostre territori. Fins a fins i tot hem arribat més enllà i hem afirmat el compromís d’anar treballant en l’àmbit cultural, del territori i de la innovació. Pensem que les dues institucions podem anar de la mà com ja hem fet, revisar tots els convenis de col·laboració que tenim, mantenir aquéllo que ja estem fent i pensem que hem de seguir fent, i incorporar altres accions que estic segura que beneficiaran a totes les persones que viuen a la nostra província”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.