fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 contribueix a millorar la qualitat de vida a La Vilavella amb la rehabilitaci贸 del Parc de la Vieta

La Diputaci贸 contribueix a millorar la qualitat de vida a La Vilavella amb la rehabilitaci贸 del Parc de la Vieta

Moliner visita este enclavament en qu猫 la seua millora el Govern Provincial ha invertit 129.125鈧 com a part dels plans Castell贸 135.

La Diputaci贸 de Castell贸 contribueix a millorar la qualitat de vida dels ve茂ns de La Vilavella amb una inversi贸 de 129.125 euros per a la rehabilitaci贸 i millora de l’entorn del Parc de la Vieta. El president de la Diputaci贸, Javier Moliner, ha comprovat avui al costat de l’alcalde del municipi, Manel Mart铆nez, les millores que s’han escom猫s en la zona com a part dels plans provincials Castell贸-135 del Govern Provincial i que han fet possible la recuperaci贸 i posada en valor este enclavament del municipi, contribuint a m茅s a millorar la qualitat de vida dels ve茂ns.

“La rehabilitaci贸 d’un lloc com este parc de la Vieta contribueix a millorar els municipis, a ajudar als ajuntaments a donar als seus ve茂ns millor qualitat de vida. Una millora d’equipaments que estem duent a terme de la m脿 dels ajuntaments per tots els racons de la prov铆ncia per a millorar aquell que ells decideixen com a administraci贸 m茅s propera i millor coneixedora de les necessitats i manques dels seus pobles”.

En aqueix sentit, Moliner s’ha mostrat satisfet pel resultat. “Avui els ve茂ns de la Vilavella guanyen un lloc on poder gaudir del seu poble, i a莽貌 per a la Diputaci贸 茅s seguir sumant qualitat de vida i millora d’oportunitats en els pobles de la nostra prov铆ncia”.

Cal tenir en compte que l’actuaci贸 de la Diputaci贸 en el Parc de la Vieta va comen莽ar en 2016 amb una primera fase de demolici贸 de per铆metre i l’execuci贸 d’un nou per铆metre. Ja en 2017 es va dur a terme el moviment de terres, acabats i paviments, mobiliari i jocs, electricitat i il路luminaci贸, i fins i tot arbrat i jardineria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.