Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació contribueix a millorar la qualitat de vida a La Vilavella amb la rehabilitació del Parc de la Vieta

La Diputació contribueix a millorar la qualitat de vida a La Vilavella amb la rehabilitació del Parc de la Vieta

Moliner visita este enclavament en què la seua millora el Govern Provincial ha invertit 129.125€ com a part dels plans Castelló 135.

La Diputació de Castelló contribueix a millorar la qualitat de vida dels veïns de La Vilavella amb una inversió de 129.125 euros per a la rehabilitació i millora de l’entorn del Parc de la Vieta. El president de la Diputació, Javier Moliner, ha comprovat avui al costat de l’alcalde del municipi, Manel Martínez, les millores que s’han escomès en la zona com a part dels plans provincials Castelló-135 del Govern Provincial i que han fet possible la recuperació i posada en valor este enclavament del municipi, contribuint a més a millorar la qualitat de vida dels veïns.

“La rehabilitació d’un lloc com este parc de la Vieta contribueix a millorar els municipis, a ajudar als ajuntaments a donar als seus veïns millor qualitat de vida. Una millora d’equipaments que estem duent a terme de la mà dels ajuntaments per tots els racons de la província per a millorar aquell que ells decideixen com a administració més propera i millor coneixedora de les necessitats i manques dels seus pobles”.

En aqueix sentit, Moliner s’ha mostrat satisfet pel resultat. “Avui els veïns de la Vilavella guanyen un lloc on poder gaudir del seu poble, i açò per a la Diputació és seguir sumant qualitat de vida i millora d’oportunitats en els pobles de la nostra província”.

Cal tenir en compte que l’actuació de la Diputació en el Parc de la Vieta va començar en 2016 amb una primera fase de demolició de perímetre i l’execució d’un nou perímetre. Ja en 2017 es va dur a terme el moviment de terres, acabats i paviments, mobiliari i jocs, electricitat i il·luminació, i fins i tot arbrat i jardineria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.