fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació converteix a més de 40 estudiants Erasmus en ambaixadors turístics de la província

La Diputació converteix a més de 40 estudiants Erasmus en ambaixadors turístics de la província

El president del Govern Provincial ha celebrat una recepció en el pati de les Aules per a descobrir-los el patrimoni provincial

La Diputació, de la mà de la Universitat Jaume I, ha celebrat aquesta vesprada un acte de recepció amb més de quaranta estudiants Erasmus procedents de tota Europa per a donar-los a conèixer el patrimoni turístic, gastronòmic, cultura i històric que amaguen els 135 municipis de Castelló i convertir-los d’aquesta manera “en els millors ambaixadors turístics de la província”.

El president del Govern Provincial, Javier Moliner, ha volgut participar en la jornada de convivència celebrada conjuntament amb l’UJI per a donar-los la benvinguda als universitaris “a una terra acollidora, amb innombrables oportunitats que oferir al que la visita i coneix. La província de Castelló, i els seus 135 municipis, enamoren aquell que la descobreix i el nostre objectiu és que tothom tinga l’oportunitat d’enamorar-se d’ella i sentir com a propi l’orgull de pertinença a un territori únic”.

Per a açò, durant la recepció, a més de conèixer a través d’un vídeo tot el patrimoni castellonenc, el mateix Moliner els ha lliurat a cadascun dels estudiants Erasmus un dossier “de tot allò que fa gran a aquesta terra i de totes les propostes que, gràcies al seu patrimoni, clima, gents i instal·lacions, brinda Castelló a aquells que, com vosaltres, heu decidit viure-la en primera persona”.

“Així, a les portes de la Magdalena, festes fundacionals de la nostra capital, en ple apogeu de les Falles i quan el calendari acadèmic us dóna un respir, us convide a viure totes les tradicions que fan gran aquesta província, a recórrer les seues més de 1.000 quilòmetres de senderes i gaudir de les seues platges. En definitiva, us convide a viure Castelló amb l’orgull que ho fem els castellonencs i gaudir-la al màxim”, els ha animat el president provincial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.