fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 activa aquesta setmana els tractaments terrestres contra els mosquits en el medi natural dels municipis del litoral

La Diputaci贸 de Castell贸 activa aquesta setmana els tractaments terrestres contra els mosquits en el medi natural dels municipis del litoral

La instituci贸 remetr脿 informes de situaci贸 a aquests ajuntaments perqu猫 indiquen a les empreses que tenen contractades els llocs de les 脿rees urbanes en les quals han d’actuar.

La Diputaci贸 de Castell贸 inicia aquesta setmana la campanya de tractaments contra els mosquits de 2023, seguint el full de ruta marcat per la direcci贸 t猫cnica del Pla Provincial contra els Mosquits. S贸n actuacions que s’escometen en el medi natural i coincideixen amb la important pujada de temperatures registrada en els 煤ltims dies, despr茅s d’un llarg per铆ode de fred que s’ha allargat per espai de dos mesos. Es duran a terme a Vinar貌s, Benicarl贸, Pen铆scola, Alcal脿 de Xivert, Torreblanca, Cabanes, Orpesa, Benisc脿ssim, Castell贸 de la Plana, Almassora, Borriana, Nules, Moncofa, Xilxes, La Llosa i Almenara. Es prestar脿 especial atenci贸 als punts en els quals habitualment es generen els focus m茅s conflictius i es fumigar脿 en aquells en els quals es detecte pres猫ncia de larves.

Informes per als ajuntaments

En paral路lel, la Diputaci贸 comen莽ar脿 a realitzar aquesta setmana estudis en les zones urbanes per a entregar les pertinents an脿lisis de situaci贸 als municipis afectats indicant els llocs en els quals han de tractar les empreses que tinguen contractades. Aquests estudis es faran en els termes de Vinar貌s, Benicarl贸, Pen铆scola, Alcal脿 de Xivert, Torreblanca, Cabanes, Oropesa, Benic脿ssim, Castell贸, Almassora, Borriana, les Alqueries, Nules, La Vilavella, Moncofa, Xilxes, La Llosa i Almenara.

脡s important recordar que la Diputaci贸 s’encarrega de realitzar tractaments en les zones de marjal o inundables en el medi natural, i els ajuntaments en les zones urbanes.

Reduir les mol猫sties tot el possible

Segons ha assenyalat el president Jos茅 Mart铆, 芦l’objectiu 茅s reduir tot quant es puga les mol猫sties que es generen amb la proliferaci贸 d’aquesta mena d’insectes, que est脿 directament relacionat amb el proc茅s de canvi clim脿tic que s’est脿 produint, una lluita complicada, que es complica especialment quan hi ha per铆odes de pluges i altes temperatures禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.