fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 adjudica el servei d’assist猫ncia t猫cnica a ajuntaments per ajudar-los en la gesti贸 de projectes

La Diputaci贸 de Castell贸 adjudica el servei d’assist猫ncia t猫cnica a ajuntaments per ajudar-los en la gesti贸 de projectes

El conveni marc abasta treballs d’assessoria en edificaci贸, enginyeria, planejament i gesti贸 urban铆stica.

La Junta de Govern de la Diputaci贸 de Castell贸 ha aprovat l’adjudicaci贸 del servei d’assist猫ncia externa a l’Oficina T猫cnica provincial per a les mat猫ries d’edificaci贸, enginyeria, planejament i gesti贸 urban铆stica.

Aquest servei s’ofereix als ajuntaments i altres entitats locals per part de la Diputaci贸 de Castell贸 i consisteix a secundar amb mitjans t猫cnics externs als municipis que, per diverses circumst脿ncies, no poden assumir aquest tipus de tasques.

El president de la Diptuaci贸 de Castell贸, Jos茅 Mart铆, ha explicat que聽prestar aquest servei als municipis 芦茅s fonamental, ja que moltes localitats troben una gran barrera a l’hora d’impulsar projectes al no poder comptar amb t猫cnics experts en mat猫ria d’urbanisme, arquitectura i enginyeria, principalment, per la falta de recursos necessaris禄. 芦脡s per aix貌 que des de la Diputaci贸 de Castell贸 renovem el nostre comprom铆s amb aquests municipis i impulsem tres nous contractes en aquest 脿mbit禄, ha afegit Huguet.

El contracte s’ha dividit en tres lots. El primer d’ells, que abasta l’脿rea de treballs d’edificaci贸, s’ha xifrat en un total de 199.650 euros, i s’ha adjudicat a Vielca Enginyers SA. El segon lot, corresponent als treballs d’enginyeria que l’Oficina T猫cnica de la Diputaci贸 ofereix als municipis ha sigut adjudicat a l’empresa Lloder Group SL per 272.250 euros. El tercer i 煤ltim lot, corresponent als serveis de planejament i gesti贸 urban铆stica dels municipis, ha sigut per a l’empresa Sesan Arquitectura i Urbanisme SLP, valorat en 108.900 euros.

D’aquesta manera el contracte de l’oficina t猫cnica de la Diputaci贸 ha sigut aprovat per la Junta de Govern per un per铆ode de dos anys, prorrogable a dos anys m茅s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.