fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 adquireix cinc vehicles sostenibles per al parc m貌bil

La Diputaci贸 de Castell贸 adquireix cinc vehicles sostenibles per al parc m貌bil

Mart铆: “脡s un canvi necessari que hem d’anar fent de forma decidida perqu猫 hem de caminar cap a un m贸n m茅s verd i sostenible”.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha incorporat dos vehicles h铆brids i tres el猫ctrics per al transport d’autoritats i personal de la casa. D’aquesta manera, la instituci贸 provincial buscar reduir el consum de carburants i l’emissi贸 de gasos contaminants a l’atmosfera.

“脡s un canvi necessari que hem d’anar fent de manera decidida perqu猫 hem de caminar cap a un m贸n i una mobilitat m茅s verda i sostenible”, ha explicat el president Jos茅 Mart铆, qui ha visitat aquest mat铆, junt amb el diputat responsable Abel Ib谩帽ez, les instal路lacions del Parc M貌bil per a con茅ixer in situ la nova flota d’autom貌bils.

En concret, la corporaci贸 provincial ha adquirit dos turismes berlina h铆brids -que combinen motor el猫ctric i de gasolina- per un import de 52.000 euros i ha incorporat tres noves furgonetes el猫ctriques mitjan莽ant la modalitat de ‘renting’.

Aquesta mesura s’inclou dintre de l’aposta de la Diputaci贸 Provincial per a combatre el repte clim脿tic a les comarques de Castell贸, a la qual destinar脿 enguany un total de 4,5 milions d’euros. En el cas de la mobilitat sostenible, la instituci贸 implantar脿 al llarg de l’any una xarxa de 20 punts de rec脿rrega per a vehicles. El projecte compta amb un pressupost total de 280.000 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.