fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació de Castelló amplia a tres els dies de teletreball per als empleats públics i tanca l’Espai Cultural Obert de les Aules

La Diputació de Castelló amplia a tres els dies de teletreball per als empleats públics i tanca l’Espai Cultural Obert de les Aules

La Comissió Estratègica Covid-19, presidida per José Martí, determina noves mesures que estaran en vigor des de demà dimarts fins al 15 de febrer.

La Diputació de Castelló reforçarà durant les pròximes setmanes el sistema de teletreball per als empleats públics com una de les mesures de protecció enfront de la pandèmia, tal com ha acordat aquest matí la Comissió Estratègica Covid-19, que ha estat presidida pel president de la institució provincial, José Martí, i que ha comptat amb diversos representants de l’equip de govern al costat dels tècnics de la casa.

Les noves instruccions, que entraran en vigor aquest dimarts 19 de gener i es prolongaran fins al 15 de febrer, suposen establir amb caràcter general per a tots els treballadors la modalitat semipresencial, que consisteix en l’assistència al centre de treball durant dos dies i el sistema de teletreball durant tres dies. Al costat d’això es recomana que les jornades laborals siguen consecutives, establint-se en la mesura que siga possible que els torns siguen fixos.

Sobre aquest tema, el president de la Diputació ha destacat que “a situació actual ens reclama la màxima prudència per a fer front a l’augment de contagis per Covid-19″, Per això, assenyala que, igual que demanem a la població que restringisca els seus contactes diari, creem que és necessari incrementar el teletreball de manera puntual mantenint intacta tota estructura i atenció als municipis”.

Una altra de les mesures és tancar com a mesura preventiva l’Espai Cultural Obert Els Aules fins al 15 de febrer, per la qual cosa s’ajornarà la programació preparada a la sala d’exposicions, que havia de començar els pròxims dies.

Respecte a l’organització dels diferents òrgans col·legiats de la Diputació, tant les comissions informatives com les juntes de govern es realitzaran de manera telemàtica. Aquest sistema s’aplicarà a partir de demà dimarts 19 de gener, dia en què a més se celebrarà també per videoconferència el ple ordinari de gener.

El diputat provincial de Recursos Humans, Santiago Agustí, ha destacat que aquestes mesures tindran una revisió periòdica per a garantir la seguretat en el treball. En aquest sentit, s’ha acordat també establir una reunió setmanal de la Comissió Estratègica Covid-19 per a analitzar l’escenari sanitari de manera àgil i acabar de manera immediata noves mesures.

Leave a Reply

Your email address will not be published.