fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 amplia a tres els dies de teletreball per als empleats p煤blics i tanca l’Espai Cultural Obert de les Aules

La Diputaci贸 de Castell贸 amplia a tres els dies de teletreball per als empleats p煤blics i tanca l’Espai Cultural Obert de les Aules

La Comissi贸 Estrat猫gica Covid-19, presidida per Jos茅 Mart铆, determina noves mesures que estaran en vigor des de dem脿 dimarts fins al 15 de febrer.

La Diputaci贸 de Castell贸 refor莽ar脿 durant les pr貌ximes setmanes el sistema de teletreball per als empleats p煤blics com una de les mesures de protecci贸 enfront de la pand猫mia, tal com ha acordat aquest mat铆 la Comissi贸 Estrat猫gica Covid-19, que ha estat presidida pel president de la instituci贸 provincial, Jos茅 Mart铆, i que ha comptat amb diversos representants de l’equip de govern al costat dels t猫cnics de la casa.

Les noves instruccions, que entraran en vigor aquest dimarts 19 de gener i es prolongaran fins al 15 de febrer, suposen establir amb car脿cter general per a tots els treballadors la modalitat semipresencial, que consisteix en l’assist猫ncia al centre de treball durant dos dies i el sistema de teletreball durant tres dies. Al costat d’aix貌 es recomana que les jornades laborals siguen consecutives, establint-se en la mesura que siga possible que els torns siguen fixos.

Sobre aquest tema, el president de la Diputaci贸 ha destacat que “a situaci贸 actual ens reclama la m脿xima prud猫ncia per a fer front a l’augment de contagis per Covid-19″, Per aix貌, assenyala que, igual que demanem a la poblaci贸 que restringisca els seus contactes diari, creem que 茅s necessari incrementar el teletreball de manera puntual mantenint intacta tota estructura i atenci贸 als municipis”.

Una altra de les mesures 茅s tancar com a mesura preventiva l’Espai Cultural Obert Els Aules fins al 15 de febrer, per la qual cosa s’ajornar脿 la programaci贸 preparada a la sala d’exposicions, que havia de comen莽ar els pr貌xims dies.

Respecte a l’organitzaci贸 dels diferents 貌rgans col路legiats de la Diputaci贸, tant les comissions informatives com les juntes de govern es realitzaran de manera telem脿tica. Aquest sistema s’aplicar脿 a partir de dem脿 dimarts 19 de gener, dia en qu猫 a m茅s se celebrar脿 tamb茅 per videoconfer猫ncia el ple ordinari de gener.

El diputat provincial de Recursos Humans, Santiago Agust铆, ha destacat que aquestes mesures tindran una revisi贸 peri貌dica per a garantir la seguretat en el treball. En aquest sentit, s’ha acordat tamb茅 establir una reuni贸 setmanal de la Comissi贸 Estrat猫gica Covid-19 per a analitzar l’escenari sanitari de manera 脿gil i acabar de manera immediata noves mesures.

Leave a Reply

Your email address will not be published.