fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 aportar脿 180.000 euros per a refor莽ar la seguretat del recinte de festivals de Benic脿ssim amb el seu tancament perimetral

La Diputaci贸 de Castell贸 aportar脿 180.000 euros per a refor莽ar la seguretat del recinte de festivals de Benic脿ssim amb el seu tancament perimetral

La Junta de Govern aprovar脿 el dimarts 9 d’agost el conveni de col路laboraci贸 amb l’Ajuntament de Benic脿ssim per a una actuaci贸 que t茅 un cost global previst de 282.000 euros.

La Diputaci贸 de Castell贸 portar脿 a aprovaci贸 en la Junta de Govern del dimarts 9 d’agost un conveni de col路laboraci贸 amb l’Ajuntament de Benic脿ssim per a subvencionar el tancament perimetral del recinte de festivals, 芦una actuaci贸 necess脿ria per a refor莽ar la seguretat de les instal路lacions禄.

El conveni era un comprom铆s adquirit pel president de la Diputaci贸, Jos茅 Mart铆, qui ha destacat 芦la import脿ncia de continuar avan莽ant en les millores d’un recinte que acull des de fa anys uns festivals de m煤sica que s贸n ja marca d’aquesta prov铆ncia i que contribueixen, sens dubte, a l’economia de Benic脿ssim i els municipis de voltant禄.

La quantia de la subvenci贸 prevista per part de la Diputaci贸 de Castell贸 ascendeix a 180.000 euros per a l’anualitat de 2023, que se sumar脿 als 102.000 euros de l’Ajuntament de Benic脿ssim per a una actuaci贸 total entorn dels 282.000 euros.

Per a poder subscriure aquest conveni ha sigut clave l’adquisici贸 definitiva, per part del consistori, dels terrenys on se situa el recinte de festivals, la qual cosa permet actuar en un nou tancament que delimite perimetralment la nova configuraci贸 geom猫trica del lloc.

Des de l’ajuntament, com queda reflectit en el conveni, s’ha rem茅s l’autoritzaci贸 de la Direcci贸 General de Carreteres ja que el costat sud del tancament es localitza a una dist脿ncia inferior a 50 metres respecte a la carretera N-340. A aix貌 s’uneix una segona autoritzaci贸 d’Adif at茅s que el costat nord es troba en zona de domini p煤blic.

L’ajuntament, aix铆 mateix, ha presentat ja a l’Oficina T猫cnica d’Assist猫ncia a Municipis de la Diputaci贸 Provincial de Castell贸 el projecte t猫cnic, que contempla, a m茅s del tancament en si, tant el moviment de terres com el mur vegetal o la gesti贸 de residus, tot aix貌 valorat en conjunt en 282.000 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.