fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 aposta per aprofundir en la participaci贸 dels ciutadans en els projectes de la instituci贸

La Diputaci贸 de Castell贸 aposta per aprofundir en la participaci贸 dels ciutadans en els projectes de la instituci贸

La diputada de Participaci贸, Xaro Miralles, presideix el Consell Provincial de Governan莽a Participativa, que t茅 entre els seus objectius analitzar els plans contra la despoblaci贸.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha constitu茂t en la vesprada de hui la cinquena edici贸 del Consell Provincial de Governan莽a Participativa, presidit per la diputada de Participaci贸 Ciutadana, Xaro Miralles. Es tracta d’un f貌rum del qual formen part els diferents grups pol铆tics representats en la corporaci贸, alcaldes i associacions ciutadanes.

L’acte ha comen莽at amb la intervenci贸 de Xaro Miralles, qui ha explicat que “el consell continuar脿 treballant des del respecte a la lleialtat institucional a la ciutadania i els ajuntaments”.Tamb茅 ha incidit en la voluntat de la instituci贸 de “aprofundir en l’escolta activa, la comunicaci贸 i el consens, perqu猫 les decisions que s’adopten incorporen una visi贸 ciutadana”.

A m茅s, s’ha informat sobre l’estat actual del proc茅s participatiu del pla contra la despoblaci贸, l’objectiu de la qual 茅s el disseny d’accions destinades a afavorir l’impuls econ貌mic i la creaci贸 d’ocupaci贸 a les comarques d’interior.

En aquest sentit, el secretari d’aquest organisme, Borja Col贸n, ha incidit en la necessitat de trobar f贸rmules que faciliten l’acc茅s a la tecnologia als pobles d’interior per a fomentar la creaci贸 d’empreses i combatre la p猫rdua de poblaci贸. Tamb茅 ha explicat que resulta imprescindible introduir una inspecci贸 d’inc貌gnit o ‘client misteri贸s’ per a testar el grau de satisfacci贸 entre els usuaris dels serveis que ofereix la Diputaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.