fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 aprova la concessi贸 de subvencions a entitats privades per fomentar l’emprenedoria

La Diputaci贸 de Castell贸 aprova la concessi贸 de subvencions a entitats privades per fomentar l’emprenedoria

L’ens supramunicipal aposta pel foment de la promoci贸 econ貌mica en les entitats sense 脿nim de lucre.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha aprovat les bases de subvencions per a entitats privades per fomentar l’emprenedoria i la promoci贸 econ貌mica a les comarques de Castell贸.

L’objectiu d’aquestes ajudes聽s promoure i impulsar el desenvolupament del territori provincial amb criteris de reequilibri social, territorial i mediambiental, executar i gestionar projectes estratgics innovadors que asseguren l’adequada utilitzaci贸聽de recursos disponibles i la dinamitzaci贸聽del territori.

Tamb茅聽la generaci贸聽de xarxes de cooperaci贸聽entre les diferents agents locals, establir sinergies de cooperaci贸聽amb institucions pbliques i privades, analitzant les prioritats financeres regionals, nacionals i europees, aix铆聽com els diferents instruments de finanament disponibles.

Podran beneficiar-se d’aquestes subvencions les entitats privades sense聽脿nim de lucre de la prov铆ncia de Castell贸聽que desenvolupen projectes innovadors en el camp de l’emprenedoria i la promoci贸聽econmica.

La quantia de la subvenci贸 no podr脿聽superar el 100% de les despeses subvencionables de l’activitat, amb una mxima per beneficiari de 15.000 euros, excepte aquells casos especials que, si escau, siguen apreciats per la comissi贸聽de valoraci贸聽de les que es deixar脿聽constncia expressament en la resoluci贸.

Entre les despeses, destaquen les relatives al muntatge i desmuntatge d’estructures, al lloguer del recinte, dels estands i de l’equipament audiovisual, i tamb茅聽de materials a distribuir entre els assistents, entre altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.