fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 aprova la concessi贸 d’un segon paquet d’ajudes Covid a l’oci nocturn per valor de 171.000 euros

La Diputaci贸 de Castell贸 aprova la concessi贸 d’un segon paquet d’ajudes Covid a l’oci nocturn per valor de 171.000 euros

La diputada de Turisme, Virginia Mart铆, destaca que en 2021 es va resoldre una primera remesa de subvencions de 117.000 euros i que totes dues convocat貌ries “s贸n fruit del treball consensuat i coordinat amb la patronal del sector des de l’inici de la pand猫mia, amb la qual a m茅s, s’han acordat les bases”.

La comissi贸 permanent del Patronat Provincial de Turisme ha donat llum verda hui a la concessi贸 definitiva de 171.000 euros en ajudes a establiments de l’oci nocturn, per a pal路liar les greus conseq眉猫ncies que va originar en el sector el llarg per铆ode de tancament que va ser necessari realitzar a conseq眉猫ncia de la pand猫mia. L’import de les subvencions 茅s de fins a 20.000 euros i cobreixen fins al 80% de la despesa. Aquestes ajudes se sumen a les concedides el 18 de novembre de 2021 per un import de 117.000 euros, la qual cosa suma un total de 288.000 euros

La diputada provincial de Turisme, Virginia Mart铆, ha explicat que “arribem al final d’un llarg proc茅s en el qual des del primer dia, aquesta Diputaci贸 es va posar al costat de tots els sectors especialment castigats per la crisi Covid, arbitrant una partida pressupost脿ria extraordin脿ria per a atendre les necessitats de l’oci nocturn per entendre que les circumst脿ncies aix铆 ho requerien”.

La diputada “recorda que ho vam fer malgrat ser una mat猫ria en la qual no tenim compet猫ncies i per a la qual, en conseq眉猫ncia, administrativament resultava complicat posar en marxa una l铆nia d’ajudes”.

No obstant aix貌, “sent plenament conscients de la transcend猫ncia del problema, brindem tota la nostra col路laboraci贸 i vam posar en contacte als nostres t猫cnics amb els representants empresarials del sector, a fi de trobar una f贸rmula viable administrativa i legalment per a posar en marxa aquestes subvencions que, hui, finalment s’han resolt”.

Virginia Mart铆 ha recordat que la present legislatura “ha sigut extraordin脿ria en tots els sentits i hem hagut de donar moltes respostes inesperades i als recursos dels quals disposem el millor dest铆 possible. Era el que corresponia fer i s’ha fet”.

Castell贸 S猫nior

En el transcurs de la reuni贸 tamb茅 s’han aprovat la concessi贸 i la justificaci贸 de pagament de 3.529 places del programa ‘Castell贸 S猫nior 2021-2022’ per valor de 401.130 euros, corresponents al torn de viatges realitzats entre els mesos de maig i juliol de 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.