fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 aspira a involucrar a arquitectes de tota la Comunitat en l’煤s de la cer脿mica en entorns urbans amb el CRU V

La Diputaci贸 de Castell贸 aspira a involucrar a arquitectes de tota la Comunitat en l’煤s de la cer脿mica en entorns urbans amb el CRU V

L’脿rea de Promoci贸 Cer脿mica activa per primera vegada la promoci贸 exterior del concurs despr茅s de consolidar-se a la prov铆ncia.

La Diputaci贸 de Castell贸 ampliar脿 enguany per primera vegada la promoci贸 del Concurs de Regeneraci贸 Urbana (CRU) fora dels l铆mits provincials. L’inter茅s per impulsar la cer脿mica en entorns urbans ha portat a l’equip de Promoci贸 Cer脿mica a activar noves formes de difusi贸, que seran visibles a partir de les pr貌ximes setmanes. La m茅s cridanera ser脿 l’edici贸 d’un cartell, que es distribuir脿 al llarg de la Comunitat en ajuntaments i col路legis d’arquitectura. La segona proposta ser脿 la presentaci贸 oficial del concurs a Val猫ncia i Alacant.

Quatre edicions completades, huit projectes executats i 1,7 milions d’inversi贸”. Amb aquestes xifres, ha seguit el president, Jos茅 Mart铆, “podem constatar la consolidaci贸 del CRU a la nostra prov铆ncia, on ha aconseguit el seu escom茅s d’estimular la introducci贸 de la cer脿mica en el paisatge urb脿”. Ara, “l’objectiu 茅s que els equips d’arquitectura de fora de Castell贸 tamb茅 assumisquen el taulell com a seu, primer participant en el nostre concurs i despr茅s projectant obres en els seus territoris amb el nostre producte n煤mero 1”.

El president ha recordat que en q眉esti贸 de dies, el dilluns per a ser m茅s exactes, es tancar脿 la primera fase del CRU, la que competeix als ajuntaments, que poden presentar a concurs un espai degradat i amb potencial urban铆stic com a opci贸 a remodelar a c脿rrec de la Diputaci贸 Provincial. En una segona etapa, els equips d’arquitectura es posaran a la feina per a redissenyar els espais seleccionats amb cer脿mica provincial.

450.000 EUROS PER ALS PROJECTES GUANYADORS

Cal recordar que en aquesta cinquena edici贸 es consolida l’al莽a en el pressupost per a les obres, 450.000 euros, a dividir entre dos per a l’execuci贸 dels dos plantejaments guanyadors.

Des de la Diputaci贸 de Castell贸 continuarem treballant perqu猫 la nostra ind煤stria cer脿mica i els seus productes s’貌briguen a noves vetes de mercat i que aix貌 es tradu茂sca en majors facturacions i oportunitats de creixement per a la prov铆ncia”, ha finalitzat Mart铆.

Leave a Reply

Your email address will not be published.