fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 convida a una visita guiada per l’exposici贸 ‘Somni de l铆nies’ el dijous en el *Menador

La Diputaci贸 de Castell贸 convida a una visita guiada per l’exposici贸 ‘Somni de l铆nies’ el dijous en el *Menador

Es tracta d’una mostra d’obres sobre l’art geom猫tric a Espanya, un corrent art铆stic que va viure el seu m脿xim apogeu entre 1954 i 1985.

La Diputaci贸 de Castell贸 organitza el pr貌xim dia 26 de gener, a les 17.30 hores, una visita guiada a l’exposici贸 sobre l’eclosi贸 geom猫trica en l’art espanyol ‘Somni de l铆nies’, de m脿 del comissari d’aquesta exposici贸, Javier B. Mart铆n. La mostra sobre aquesta l铆nia creativa es troba localitzada en l’Espai Cultural Menador, en la pla莽a d’Hort de Corders.

L’exposici贸 recull una mostra completa de l’art geom猫tric a Espanya, localitzat temporalment entre 1954 i 1985, 猫poca en qu猫 aquest corrent art铆stic va aconseguir aconseguir el seu cl铆max. Durant el recorregut guiat els assistents podran apreciar obres de Manuel Gil, Amadeo Gabino, Eusebio Sempere, Ximo Michavila, Mart铆n Noguerol, M贸nica Buck o Jos茅 Mar铆a Yturralde, entre altres artistes d’aquest corrent.

Per a Ruth Sanz, diputada provincial de Cultura, ‘茅s fonamental que, des de les institucions p煤bliques, es potencie aquest tipus d’accions que pretenen mostrar l’art nacional en tots els seus vessants, i quina millor manera de fer-ho que mitjan莽ant una visita guiada al costat del comissari de l’exposici贸, la persona que millor coneix la mostra que es troba en l’espai expositiu’.

D’aquesta manera, tots els castellonencs que vulguen acostar-se dijous que ve a les cinc de la vesprada a l’Espai Cultural Menador podran gaudir de la visita guiada dirigida pel comissari de l’exposici贸, en la qual coneixer脿 de primera m脿 el corrent art铆stic del geometrisme a Espanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.