fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 destina prop de 150.000 euros a adquirir material de protecci贸 enfront del coronavirus per als 135 ajuntaments i 7 mancomunitats de la prov铆ncia

La Diputaci贸 de Castell贸 destina prop de 150.000 euros a adquirir material de protecci贸 enfront del coronavirus per als 135 ajuntaments i 7 mancomunitats de la prov铆ncia

La instituci贸 provincial ha realitzat hui un segon enviament de productes que es completar脿, la setmana vinent, amb el repartiment de 22.000 m脿scares m茅s.

La Diputaci贸 Provincial de Castell贸 ha realitzat durant el dia de hui un segon enviament amb material de protecci贸 enfront del COVID-19 a tots els ajuntaments i mancomunitats de la prov铆ncia. Al llarg del mat铆 s’ha repartit la totalitat del material als 11 municipis de m茅s de 10.000 habitants, i s’han fet arribar les m脿scares als 124 pobles que van rebre la resta de productes dimarts passat.

D’esta forma, els 135 municipis de la prov铆ncia i les 7 mancomunitats disposen ja de recursos per a fer front al coronavirus: vestits, bussos i ulleres de protecci贸; guants; m脿scares i gel desinfectant, entre altres productes. Un material que t茅 com a objectiu cobrir les necessitats del personal que realitza els serveis essencials dels ajuntaments i de les mancomunitats (neteja, brigades, serveis socials, policia local, etc).

Cal destacar que entre el dimarts passat i hui, la instituci贸 provincial ha repartit prop de 80.000 guants, 28.000 m脿scares, 1.000 vestits de protecci贸, 650 ulleres, 1.500 litres de gel desinfectant i 3.000 litres de lleixiu. Esta quantitat encara es veur脿 incrementada durant la setmana pr貌xima quan arriben, procedents de la Xina, altres 22.000 m脿scares, que es distribuiran de manera proporcional a tots els ajuntaments en un tercer enviament.

El president de la Diputaci贸 de Castell贸, Jos茅 Mart铆, ha destacat el gran esfor莽 realitzat per la instituci贸 per a comprar este material, a causa del desprove茂ment generalitzat que existeix d’estos productes a nivell global. “Som una de les diputacions d’Espanya que m茅s material d’aqueix tipus ha adquirit per a subministrar als ajuntaments; de fet, hui dia, la inversi贸 en estos productes s’acosta als 150.000 euros i continuem treballant per a comprar m茅s productes que posar铆em a la disposici贸 dels consistoris en cas d’emerg猫ncia”, ha explicat el president.

Per a finalitzar, Mart铆 ha volgut agrair, de nou, la labor dels operaris del Parc M貌bil, el Consorci Provincial de Bombers i els voluntaris de Protecci贸 Civil, que han dut a terme el repartiment per tota la prov铆ncia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.