fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació de Castelló destina prop de 150.000 euros a adquirir material de protecció enfront del coronavirus per als 135 ajuntaments i 7 mancomunitats de la província

La Diputació de Castelló destina prop de 150.000 euros a adquirir material de protecció enfront del coronavirus per als 135 ajuntaments i 7 mancomunitats de la província

La institució provincial ha realitzat hui un segon enviament de productes que es completarà, la setmana vinent, amb el repartiment de 22.000 màscares més.

La Diputació Provincial de Castelló ha realitzat durant el dia de hui un segon enviament amb material de protecció enfront del COVID-19 a tots els ajuntaments i mancomunitats de la província. Al llarg del matí s’ha repartit la totalitat del material als 11 municipis de més de 10.000 habitants, i s’han fet arribar les màscares als 124 pobles que van rebre la resta de productes dimarts passat.

D’esta forma, els 135 municipis de la província i les 7 mancomunitats disposen ja de recursos per a fer front al coronavirus: vestits, bussos i ulleres de protecció; guants; màscares i gel desinfectant, entre altres productes. Un material que té com a objectiu cobrir les necessitats del personal que realitza els serveis essencials dels ajuntaments i de les mancomunitats (neteja, brigades, serveis socials, policia local, etc).

Cal destacar que entre el dimarts passat i hui, la institució provincial ha repartit prop de 80.000 guants, 28.000 màscares, 1.000 vestits de protecció, 650 ulleres, 1.500 litres de gel desinfectant i 3.000 litres de lleixiu. Esta quantitat encara es veurà incrementada durant la setmana pròxima quan arriben, procedents de la Xina, altres 22.000 màscares, que es distribuiran de manera proporcional a tots els ajuntaments en un tercer enviament.

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha destacat el gran esforç realitzat per la institució per a comprar este material, a causa del desproveïment generalitzat que existeix d’estos productes a nivell global. “Som una de les diputacions d’Espanya que més material d’aqueix tipus ha adquirit per a subministrar als ajuntaments; de fet, hui dia, la inversió en estos productes s’acosta als 150.000 euros i continuem treballant per a comprar més productes que posaríem a la disposició dels consistoris en cas d’emergència”, ha explicat el president.

Per a finalitzar, Martí ha volgut agrair, de nou, la labor dels operaris del Parc Mòbil, el Consorci Provincial de Bombers i els voluntaris de Protecció Civil, que han dut a terme el repartiment per tota la província.

Leave a Reply

Your email address will not be published.