fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 destinar脿 265.000 euros per a ajudes als 46 municipis afectats per la borrasca Gloria

La Diputaci贸 de Castell贸 destinar脿 265.000 euros per a ajudes als 46 municipis afectats per la borrasca Gloria

El president Mart铆 ha destacat que mai s’havia actuat amb tanta celeritat davant una emerg猫ncia d’este tipus i ha avan莽at que el temporal generar脿 a les arques de la instituci贸 provincial una despesa imprevista que m茅s d’un mili贸 d’euros.

El president de la Diputaci贸, Jos茅 Mart铆, ha anunciat que la Junta de Govern de la Diputaci贸 de Castell贸 aprovar脿 el dimarts de la setmana vinent una l铆nia d’ajudes per un muntant total de 265.000 euros per als municipis que entre els dies 19 de gener i 7 de febrer es van veure obligats a realitzar actuacions urgents per a pal路liar els efectes ocasionats per la tempesta Gloria, tant a l’interior com en la costa. Cada ajuntament podr脿 rebre en r猫gim de concurr猫ncia un m脿xim de 6.000 euros. Seran subvencionables les despeses realitzades en aqueixos dies per a l’obertura de vials, neteja vi脿ria, contractaci贸 de maquin脿ria i les despeses de personal necessaris per a dur a terme aquestes actuacions, que hauran de ser justificats amb les pertinents factures.

Per a posar en marxa estes ajudes es procedir脿 a una modificaci贸 pressupost脿ria que se sotmetr脿 a votaci贸 en el ple extraordinari de la Diputaci贸 que se celebrar脿 el dijous 12 de mar莽.

Els 46 municipis que podran ser beneficiaris s贸n Morella, Forcall, Cinctorres, Portell de Morella, Cat铆, Castellfort, La Mata, Todolella, Olocau del Rey, Zorita del Maestrat, Vallibona, Herb茅s, Villores, Vilar de Canes, Palanques, Pobla de Benifass脿, Castell de Cabres, Benafigos, Vistabella, Alboc脿seer, Atzeneta, Torre d’en Besora, Sant Mateu, Xodos, Tirig, Ares del Maestrat, Vilafranca del Cid, Culla, Benassal, Vinar貌s, Benicarl贸, Pen铆scola, Alcal脿 de Xivert, Torreblanca, Cabanes, Oropesa, Benic脿ssim, Borriol, Castell贸 de la Plana, Almassora, Borriana, Nules, Moncofa, Xilxes, La Llosa i Almenara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.