fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació de Castelló distribuïx regals entre 8 entitats que repartiran joguets a 500 xiquets

La Diputació de Castelló distribuïx regals entre 8 entitats que repartiran joguets a 500 xiquets

El president, José Martí, i al vicepresidenta, Patricia Puerta, fan lliurament dels lots dins de la campanya “Un xiquet, un joguet”, que enguany ha duplicat el pressupost per a arribar als 5.000 euros.

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i la vicepresidenta, Patricia Puerta, han fet lliurament este matí dels lots de regals que, dins de la campanya “Un xiquet, un joguet”, es distribuiran entre 500 xiquets i xiquetes de la província.

La iniciativa, que enguany ha duplicat el pressupost fins a arribar als 5.000 euros, beneficia en la present edició a un total de huit entitats solidàries, que són les que han sol·liciteu formar part de la campanya. En concret, es tracta de l’Associació Colombiana Hispanoamericana, Quisqueya, Viva Cuba, Igualdad Humanitaria, Punjab, Asociación Cultural Gastronómica de Torreblanca, Guardería Enrique Odriozola o els serveis socials de l’Ajuntament d’Alfondeguilla.

El president de la Diputació, José Martí, ha volgut ressaltar “la dedicació i l’exemple que ens donen tantes associacions que es bolquen amb els més necessitats”, insistint en la necessitat de “tots i totes apostem per posar en valor el bon àngel que tenim dins”.

Per part seua, la vicepresidenta, Patricia Puerta, que amb posterioritat ha visitat la guarderia Enrique Odriozola de la capital de la Plana, ha destacat l’interés de la nova Diputació de reforçar llaços amb les entitats socials de la província, subratllant que l’àrea de Benestar Social que coordina “sempre tindrà les portes obertes per a escoltar-los”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.