fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 dona suport a les entitats agr铆coles subvencionant accions formatives i d’innovaci贸

La Diputaci贸 de Castell贸 dona suport a les entitats agr铆coles subvencionant accions formatives i d’innovaci贸

L’import de les ajudes 茅s de 45.614,42 euros i les associacions beneficiades s贸n AVA-ASAJA i la Uni贸 de Llauradors i Ramaders.

La Diputaci贸 de Castell贸, a trav茅s de l’脿rea de Desenvolupament Rural que dirigeix el diputat provincial Santi P茅rez, mant茅 el seu ferm suport al sector primari de la prov铆ncia amb la concessi贸 d’ajudes per a subvencionar les accions formatives, d’investigaci贸 i informaci贸 que realitzen les entitats agr铆coles de les nostres comarques.

Aix铆, tal com es va aprovar en Junta de Govern, l’administraci贸 provincial ha concedit una ajuda per un valor total de 45.614,42 euros per a l’Associaci贸 Valenciana d’Agricultores (AVA-ASAJA) i la Uni贸 de Llauradors i Ramaders. Amb aquesta subvenci贸, AVA-ASAJA finan莽ar脿 cursos i jornades de manipulador de plaguicides, expropiacions, benestar animal i reforma laboral i contractaci贸 agr铆cola. Per la seua part, la Uni贸 finan莽ar脿 activitats de formaci贸, informaci贸 i innovaci贸 en favor dels professionals del sector ramader, agr铆cola i forestal.

El diputat provincial de Desenvolupament Rural, Santi P茅rez, ha assenyalat el suport que est脿 donant la instituci贸 al sector primari i ha posat com a exemple els convenis d’investigaci贸 amb la Universitat Jaume I (UJI) amb els quals s’est脿 treballant sobre eines innovadores per a combatre biol貌gicament les plagues i malalties en cultius amb l’objectiu de reduir la despesa en fitosanitaris i fertilitzants.

P茅rez tamb茅 ha destacat la inversi贸 de la Diputaci贸 de Castell贸 en la lluita contra del cotonet amb una subvenci贸 de 100.000 euros 鈥揺l doble que l’any passat– per al manteniment dels insectaris que es dediquen a la cria dels depredadors naturals de la plaga.

El suport de la Diputaci贸 de Castell贸 al sector primari 茅s clar i aquestes subvencions, que es sumen a la resta d’iniciatives impulsades per l’脿rea de Desenvolupament Rural, s贸n un exemple, al mateix temps que posen en valor el treball que associacions com AVA-ASAJA i la Uni贸 de Llauradors i Ramaders desenvolupen a les nostres comarques”, ha concl貌s P茅rez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.