fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 escomet les obres de seguretat vi脿ria de la CV-138 entre C脿lig i Vinar貌s reivindicades durant anys pels usuaris

La Diputaci贸 de Castell贸 escomet les obres de seguretat vi脿ria de la CV-138 entre C脿lig i Vinar貌s reivindicades durant anys pels usuaris

Abans que finalitze 2022 conclouran els treballs de substituci贸 de les muralletes en el pont d’entrada i eixida a la localitat i en 2023 s’ampliar脿 l’ample en un tram de 1,6 quil貌metres d’aquesta transitada via del Baix Maestrat.

Les obres de substituci贸 de les muralletes de seguretat en el pont de la CV-138 que es troba a l’entrada-eixida de C脿lig estaran concloses abans que finalitze l’actual exercici de 2022. Aix铆 ho ha posat hui de manifest el diputat de Carreteres, Santi P茅rez, en el transcurs de la visita que el president de la Diputaci贸, Jos茅 Mart铆, ha realitzat a la localitat. En la mateixa tamb茅 han participat l’alcaldessa Ernestina Borr谩s i la diputada Ruth Sanz.

Es tracta d’una actuaci贸 sobre una longitud d’al voltant de 150 metres que s’efectua amb c脿rrec a la partida anual per a la conservaci贸 de carreteres. Ha sigut necessari escometre-la per raons de seguretat perqu猫 amb el pas del temps les muralletes anteriors s’havien ressentit. Les noves estan adaptades a la nova normativa.

L’actuaci贸 en la CV-138 tindr脿 continu茂tat en 2023 perqu猫 s’actuar脿 sobre un tram aproximat de 1,6 quil貌metres en el qual l’ampl脿ria actual de la via d’al voltant de 5,5 quil貌metres s’ampliar脿 fins als 7 metres. D’aquesta manera, s’incrementaran els nivells de seguretat vi脿ria i la conducci贸 resultar脿 m茅s c貌moda, ja que en l’actualitat el pas de vehicles pesants resulta complicat.

El president Mart铆 ha mostrat la seua satisfacci贸 per la realitzaci贸 d’unes obres 芦hist貌ricament reivindicades per l’ajuntament de C脿lig i les usu脿ries i usuaris de la CV-138, una via amb molt de tr脿nsit que uneix aquesta localitat amb Vinar貌s i que es necessita que en bon estat perqu猫 per sort en aquesta zona hi ha molta activitat econ貌mica agr脿ria i ramadera禄.

L’alcaldessa Ernestina Borr谩s ha incidit en qu猫 les obres 芦per fi s贸n una realitat despr茅s de molts anys de reivindicacions禄.

Carreteres una prioritat

El president de la Diputaci贸, Jos茅 Mart铆, ha recordat que 芦mantindre les carreteres en bon estat 茅s una de les prioritats de l’actual equip de govern禄, tal com queda de manifest en els pressupostos elaborats per a 2023, en els quals s’inclouen partides que sumen 13,2 milions d’euros per a manteniment, senyalitzaci贸 horitzontal i vertical, esbrossar cunetes i arbres, actuacions en trams urbans i reparaci贸 de les carreteres que van resultar afectades per la borrasca Filomena en 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published.