fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 estudiar脿 la possibilitat d’ampliar el concepte de les ajudes a les penyes taurines perqu猫 puguen adquirir material per a millorar la seguretat dels ‘bous al carrer’

La Diputaci贸 de Castell贸 estudiar脿 la possibilitat d’ampliar el concepte de les ajudes a les penyes taurines perqu猫 puguen adquirir material per a millorar la seguretat dels ‘bous al carrer’

El president Jos茅 Mart铆 s’ha reunit amb representants de la Federaci贸 de Penyes als qui ha transm猫s que la instituci贸 provincial ja compta amb una l铆nia de subvencions que aquest any ha estat dotada amb 90.000 euros i ha beneficiat a 121 entitats.

El president de la Diputaci贸 de Castell贸, Jos茅 Mart铆, s’ha reunit amb el president de la Federaci贸 de Penyes Taurines de Bous al Carrer de la Comunitat Valenciana, Germ谩n Zaragoza, per a abordar la seguretat en els actes taurins. A aquest respecte, Mart铆 ha transm猫s que la instituci贸 provincial ja compta amb una l铆nia de subvencions destinades a penyes taurines que aquest any ha estat dotada amb 90.000 euros i ha beneficiat a 121 entitats, i que s’estudiar脿 la possibilitat d’ampliar el concepte d’aquestes ajudes perqu猫 les penyes puguen adquirir material per a millorar la seguretat dels ‘bous al carrer’.

A la reuni贸 tamb茅 han assistit la diputada provincial de l’Escola Taurina, Llu茂sa Monferrer, i el vicepresident i secretari de la federaci贸, Jos茅 Antoni P茅rez i Carlos Casilda, respectivament.

Mart铆 ha explicat que la Diputaci贸 de Castell贸 contempla una l铆nia de subvencions de suport i foment dels festejos taurins amb la qual les penyes taurines poden subvencionar els actes taurins.

Aquesta l铆nia d’ajudes compta amb dues modalitats. La primera d’elles, que compta amb un muntant econ貌mic de 86.425 euros, va destinada a finan莽ar l’organitzaci贸 i realitzaci贸 de festejos taurins, com ara ‘bous al carrer’, exhibicions i embolada, amb la compra, lloguer i transport de caps de bestiar; l’adquisici贸 de mitjans materials; la contractaci贸 de serveis espec铆fics per a realitzar l’activitat, i la publicitat i difusi贸 del festeig entre altres.

D’altra banda, el segon muntant, de 3.575 euros, va destinat per al finan莽ament de publicacions, revistes, exposicions, confer猫ncies i activitats an脿logues sobre la cultura taurina.

Aix铆 mateix, s’ha plantejat la possibilitat de poder ampliar el concepte d’aquestes subvencions perqu猫 es puguen incloure material espec铆fic destinat a millorar la vigil脿ncia i seguretat dels actes taurins.

Tamb茅 s’ha parlat de la q眉esti贸 de les assegurances. La federaci贸 ha proposat que la Conselleria de Sanitat assumisca la despesa sanit脿ria dels actes taurins, q眉esti贸 a la qual s’ha mostrat el suport de la Diputaci贸 de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.