fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació de Castelló fa realitat la implantació de 72 empreses en 38 municipis de la província a través del programa Move UP!

La Diputació de Castelló fa realitat la implantació de 72 empreses en 38 municipis de la província a través del programa Move UP!

El Govern Provincial i el CEEI presenten la quarta edició del reeixit programa que transforma el talent en empreses i ocupació.

La Diputació de Castelló i el CEEI de Castelló han fet realitat ja la implantació d’un total de 72 empreses en 38 municipis de la província a través de les tres edicions del seu reeixit programa ‘Move Up, emprén amb èxit’. El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, al costat del director del CEEI, Just Vellón, han presentat avui la quarta edició d’este innovador programa de suport als emprenedors que acompanyarà a les 25 millors idees innovadores de la província per a convertir-les en negocis en els municipis de Castelló. Tal és la consolidació i l’excel·lent reputació que s’ha collit este programa entre el sector emprenedor i empresarial provincial que ja abans de l’obertura de la inscripció han estat més de 50 els emprenedors que s’han interessat per este.

El diputat Aguilella ha posat l’accent en l’excel·lent impacte que està tenint el Move Up en els municipis més petits de la província, amb la implantació d’empreses en pobles com Vilafamés, Tírig, Atzeneta, Ares del Maestrat, Ahín, Altura o Culla. “Són llocs on persones, veïns d’estos municipis han passat pel programa i han creat la seua empresa. És important ajudar el talent de la província, a la gent que té iniciativa i s’esforça, a aconseguir el seu somni de fer realitat la seua empresa. I també ser capaços de fer arribar les oportunitats a llocs on és més complicat que en uns altres, i això ajuda en molt a tota la província a mantenir la cultura, el patrimoni i la qualitat de vida que tenim a la província de Castelló.

Per part del Centre Europeu d’Empreses Innovadores, el seu director, Just Vellón, ha explicat que “Move Up té com a objectiu crear l’escenari més favorable perquè els projectes empresarials nasquen amb les majors garanties d’èxit. En este camí tenim especial sensibilitat amb factors com el territori, però per sobre de tot valorem que siga un projecte viable. Començaran 25 emprenedors, arribaran 10 a la fase final i els premis seran per als tres millors”.

Cal assenyalar que Move Up consta de tres fases i una fase prèvia de selecció de projectes que els participants hauran d’anar superant d’acord amb el contingut i els criteris de valoració establerts en les bases reguladores, que es podran consultar aviat en la web de la Diputació.

Així, les dues primeres fases (‘Desperta la teua idea’ i ‘Connecta la teua idea’) es corresponen amb dues fases formatives amb tutorials personalitzades al final de les quals els participants hauran de defensar el seu model de negoci amb una presentació. La tercera de les fases del programa ‘Emprèn la teua Idea’, els participants coneixeran l’àmbit de la gestió empresarial a través de la creació d’empreses simulades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.