fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 forma a m茅s de 400 persones en reanimaci贸 i l’煤s de desfibril路ladors

La Diputaci贸 de Castell贸 forma a m茅s de 400 persones en reanimaci贸 i l’煤s de desfibril路ladors

La vicepresidenta Patricia Puerta considera que aquests cursos s贸n “fonamentals” per a ajudar amb 猫xit a les persones que pateixen parades card铆aques.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha format durant els mesos de setembre i octubre a m茅s de 400 persones perqu猫 s脿pien com reaccionar davant una parada card铆aca. En concret, la formaci贸 ha anat destinada a ensenyar com s’utilitzen els m茅s de 200 desfibril路ladors que la instituci贸 provincial t茅 repartits de nord a sud del territori, uns equips que han demostrat ser molt efica莽os a l’hora de salvar vides. El curs ha estat dirigit a personal no sanitari, mostrant aix铆 l’inter茅s de la Diputaci贸 de Castell贸 per aconseguir una prov铆ncia cardiol貌gicament protegida.

La vicepresidenta i diputada de Benestar Social, Patricia Puerta, ha considerat que aquests cursos s贸n “fonamentals” per a ajudar amb 猫xit a les persones que pateixen parades card铆aques “perqu猫 est脿 demostrat que si actuem de manera preco莽 estem augmentant fins a un 50% la superviv猫ncia d’aquestes persones”.

La formaci贸 s’ha realitzat en els centres CEDES de Morella, Alboc脿sser, la Vall d’Alba, Llucena, Sogorb, Castell贸 i a l’Ajuntament de Benicarl贸.

Amb aquest curs, sumat a la instal路laci贸 dels desfibril路ladors en edificis p煤blics de la prov铆ncia, estem contribuint a millorar el benestar de les nostres ve茂nes i ve茂ns”, ha dit la vicepresidenta.

La formaci贸 ha constat de quatre m貌duls i ha sigut impartida per professionals en la mat猫ria. A la seua finalitzaci贸 s’ha fet lliurament d’un certificat oficial i el carnet d’煤s de desfibril路ladors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.