fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 habilita totes les carreteres provincials despr茅s d’actuar en 17 vials afectats pel temporal, dels quals 5 van haver de tallar-se al tr脿nsit

La Diputaci贸 de Castell贸 habilita totes les carreteres provincials despr茅s d’actuar en 17 vials afectats pel temporal, dels quals 5 van haver de tallar-se al tr脿nsit

La instituci贸, a trav茅s dels serveis t猫cnics de manteniment i la maquin脿ria del Consorci de Bombers i el Parc M貌bil, envia tamb茅 maquin脿ria per a buidar camins d’acc茅s a diversos pobles.

La Diputaci贸 de Castell贸 mant茅 ja obertes al tr脿nsit totes les carreteres de la xarxa vi脿ria provincial despr茅s de treballar durant les 煤ltimes 24 hores en totes les cal莽ades que s’han vist afectades pel fort temporal que ha registrat la prov铆ncia tot el cap de setmana.

L’informe provisional dels serveis t猫cnics, segons ha assenyalat el diputat de Carreteres, Santi P茅rez, apunta a 17 carreteres que, a causa de les fortes pluges, han registrat problemes per l’arrossegament de material i despreniments de les muntanya, la qual cosa va provocar que cinc d’elles hagueren d’estar tallades al tr脿nsit de manera puntual. Es tracta de la CV-100 entre Sant Rafael i La S茅nia; la CV-213 entre Navajas i Algimia; la CV-130 entre Alboc脿sser i Sant Mateu, en terme de T铆rig; la CV-166 entre Els Ibarsos i Benassal i la CV-167 entre Benassal i Vilafranca, que en la vesprada d’ahir ja estaven totalment operatives.

En els treballs estan participant m脿quines tant de l’empresa de manteniment de la Diputaci贸 com del Consorci de Bombers i el Parc M貌bil. La carretera m茅s afectada ha sigut la CV-130 en terme municipal de T铆rig, on s’ha al莽at part de l’asfalt, per la qual cosa s’analitzar脿 en els pr貌xims dies els treballs a realitzar per a deixar-la en condicions.

La resta de vials en els quals s’ha treballat han sigut la CV-117 entre Morella i Xiva de Morella; la CV-113 entre la Jana i Canet; la CV-106 en els accessos a Fredes; la CV-147 en els accessos al Desert de les Palmes; la CV-203 entre Ay贸dar i Caudiel; la CV-189 entre Castell贸 i Ribesalbes; la CV-126 entre Vilafranca i Castellfort, la CV-110 en terme d’Herbers; la CV-15 a Castell de Cabres; la CV-107 en els accessos a la Pobla de Benifass脿; la CV-109 en els accessos al Boixar i Coratxar i la CV-212 entre聽J猫rica i Novaliches.

De manera paral路lela, s’ha enviat tamb茅 maquin脿ria alguns municipis dels Ports i Maestrat per a netejar alguns camins que donen acc茅s als nuclis urbans i que, per l’arrossegament de material a conseq眉猫ncia de la pluja torrencial que ha caigut de manera puntual, estaven intransitables.

El diputat de Carreteres, Santi P茅rez, ha destacat que la Diputaci贸 芦atendr脿 durant els pr貌xims dies les peticions que vagen arribant dels ajuntaments, per a veure la situaci贸 global de la prov铆ncia i planificar l’enviament de maquin脿ria禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.