fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 habilitar脿 una oficina per a facilitar que els afectats pels danys del temporal puguen tramitar les ajudes

La Diputaci贸 de Castell贸 habilitar脿 una oficina per a facilitar que els afectats pels danys del temporal puguen tramitar les ajudes

El Govern Provincial prestar脿 assist猫ncia t猫cnica a trav茅s de l’脿rea de Cooperaci贸 per a agilitar les actuacions per a pal路liar els danys

La Diputaci贸 de Castell贸 habilitar脿 una oficina perqu猫 els ajuntaments afectats per les fortes nevades i pluges del passat mes de gener puguen adherir-se a la l铆nia d’ajudes habilitada pel Govern Central per a pal路liar els danys ocasionats pel temporal i restablir la normalitat.

El president del Govern Provincial, Javier Moliner, ha aprofitat la seua visita a Viver per a anunciar que l’administraci贸 provincial “assumir脿 amb la major premura possible la coordinaci贸 i tramitaci贸 de les ajudes amb l’objectiu que la prov铆ncia, i els nostres municipis, puguen recuperar com m茅s prompte millor la normalitat i combatre les conseq眉猫ncies del temporal en infraestructures municipals”.

D’aquesta manera, el Govern Provincial prestar脿 assist猫ncia t猫cnica als ajuntaments afectats a trav茅s del Servei de Cooperaci贸 “perqu猫 els sol路licitants de les ajudes tinguen un punt de refer猫ncia en la prov铆ncia i compten amb tota la informaci贸 de com i on sol路licitar-la. No podem permetre que per desconeixement, els perjudicats per l’煤ltim temporal patit per la prov铆ncia, tant en la costa com a l’interior, perden una via de finan莽ament o vegen com es retarden aquelles actuacions imprescindibles per a pal路liar els danys”.

脡s per a莽貌 que el president provincial ha posat l’accent en la import脿ncia que tots els “damnificats per les nevades i el temporal mar铆tim, puguen quantificar com m茅s prompte millor els danys causats i s脿piguen que tenen en la Diputaci贸 un aliat a l’hora de retornar la normalitat als seus municipis”.

Coordinaci贸 m脿xima

En aquesta l铆nia, Moliner ha destacat que “la coordinaci贸 entre les administracions ha de ser sempre, i en aquest cas especialment, m脿xima per a ajudar als afectats amb la major dilig猫ncia possible despr茅s que divendres passat s’aprovara el Reial decret de Mesures Urgents a fi de finan莽ar els treballs necessaris per a esmenar les conseq眉猫ncies ocasionades”.

Amb aquest objectiu, el president del Govern Provincial es va traslladar ahir fins a Madrid per a reunir-se amb la responsable de la Direcci贸 general de Sostenibilitat de la Costa i del Mar, Raquel Orts, amb l’objectiu de coordinar tamb茅 amb l’administraci贸 central els treballs i, d’aquesta manera, agilitar les ajudes.

“Ha de ser un comprom铆s prioritari de totes les administracions que les conseq眉猫ncies del temporal s’esmenen com m茅s prompte millor. Per a莽貌 habilitem aquesta oficina t猫cnica d’atenci贸 als ajuntaments afectats i seguirem treballant de forma coordinada amb la resta d’administracions per a agilitar l’arribada de les ajudes als nostres pobles”, ha subratllat Moliner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.