fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació de Castelló i la patronal ltur Hosbec Castelló estudien canvis en el model de ‘Castelló Sènior’ per a adaptarlo al mercat actual

La Diputació de Castelló i la patronal ltur Hosbec Castelló estudien canvis en el model de ‘Castelló Sènior’ per a adaptarlo al mercat actual

El president José Martí i els empresaris turístics treballaran per a millorar el funcionament i la viabilitat de l’actual model, que venç al juliol de 2022.

La Diputació i l’organització Altur Hosbec Castelló, que agrupa empresaris hotelers i turístics de la província, coincideixen en la necessitat redefinir el programa de vacances ‘Castelló Sènior’ amb el qual la institució subvenciona parcialment els viatges que realitzen les persones majors de les comarques de Castelló dins del territori de la província. Així s’ha posat de manifest en el transcurs de la reunió celebrada a mig dia de hui al Palau de les Aules, a la qual han assistit el president de la Diputació, José Martí, la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, el president de Altur Hosbec Castelló, Alexis De Pablo, i el vicepresident de Hosbec Comunitat Valenciana, Javier Gallego.

Segons ha explicat José Martí, del que es tracta és de “repensar el model, potenciant el vessant social del mateix i adaptant-lo a la realitat del mercat actual”, un objectiu comú en el qual treballaran les parts, de cara al venciment de l’actual contracte, que es produirà al juliol de 2022″.

El president ha posat de manifest que el programa “es pot millorar, estudiant la viabilitat d’iniciatives d’èxit com el bo viatge impulsat per la Generalitat Valenciana a través de Turisme Comunitat Valenciana, o altres propostes que es puguen posar sobre la taula”. En definitiva, ha conclòs, “del que es tracta és de beneficiar més als usuaris i al sector turístic, del qual la Diputació és un claríssim aliat”.

Per part seua, Javier Gallego ha assenyalat que “hi ha una cosa que és contradictòria i que l’administració ha d’assumir, que mentre tots els programes turístics parlen de qualitat, l’administració impulsa programes en els quals preval el preu més baix”. És necessari eixir d’aquesta dinàmica contradictòria “que fa que els principals hotels queden al marge o que aquells que participen ho facen a costa de perdre diners o rebaixar qualitat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.