fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 i Salut P煤blica milloren la gesti贸 sanit脿ria de l’aigua

La Diputaci贸 de Castell贸 i Salut P煤blica milloren la gesti贸 sanit脿ria de l’aigua

Ignasi Garcia i Carles Escrig es comprometen a coordinar les actuacions de control de les instal路lacions de cloraci贸 per a l’abastiment h铆dric de la poblaci贸.

El diputat de Sostenibilitat, Ignasi Garcia, i el Director de Salut P煤blica de Castell贸, Carles Escrig, s’han reunit per estudiar novetats en el control del servei de potabilitzaci贸 d’aigua en els 71 municipis en els quals la Diputaci贸 de Castell贸 presta el servei.

En concret, l’objectiu d’aquesta reuni贸 ha estat presentar a Salut P煤blica la relaci贸 de millores que es volen introduir en el contracte de cloraci贸 de l’ens supramunicipal per a millorar el servei de potabilitzaci贸 d’aigua destinada a l’abastiment de la poblaci贸. Ambdues administracions s’han comprom茅s a coordinar les actuacions de control de les instal路lacions de cloraci贸.

Garcia ha indicat que, entre els nous serveis que es volen prestar des de l’脿rea de Cicle integral de l’Aigua de la Diputaci贸, es troba la gesti贸 sanit脿ria del subministrament h铆dric que, tal com s’ha establert en la reuni贸, requerix la definici贸 d’un Protocol d’Autocontrol i Gesti贸 d’Abastiments i la realitzaci贸 de les proves anal铆tiques definides en aquest per al seu seguiment mensual, mitjan莽ant el Sistema d’Informaci贸 Nacional d’Aig眉es de Consum. Igualment, la gesti贸 sanit脿ria de l’aigua per a l’abastiment necessita la neteja quinquennal de dep貌sits per part de la Diputaci贸 i, tal com ha afegit Escrig, 茅s recomanable que, durant el primer any de contracte, s’establisca un calendari de formaci贸 sobre gesti贸 de la xarxa de prove茂ment d’aigua potable i responsabilitats en mat猫ria sanit脿ria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.