fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 invertir脿 a l’octubre al voltant de 125.000 euros per a millorar la seguretat vi脿ria en la carretera que uneix Rossell amb Bel

La Diputaci贸 de Castell贸 invertir脿 a l’octubre al voltant de 125.000 euros per a millorar la seguretat vi脿ria en la carretera que uneix Rossell amb Bel

El diputat Santi P茅rez recorda que per l’increment de costos no ha sigut possible incloure aquesta via en la subvenci贸 al 50% concedida pel Govern d’Espanya per a actuar en les carreteres afectades per Filomena “per貌 a al ser una prioritat, farem treballs de reasfaltat amb fons propis”.

La Diputaci贸 de Castell贸 escometr脿 al llarg del present mes d’octubre amb fons propis noves actuacions de condicionament en la carretera CV-104 que connecta la localitat de Rossell amb la seua pedania de Bel per a millorar la seguretat vi脿ria i fer m茅s c貌moda la conducci贸. 脡s una informaci贸 oferida pel diputat provincial de Carreteres, Santi P茅rez, qui ha explicat que es millorar脿 un tram de 1,3 quil貌metres pr貌xim a Bel, la qual cosa suposar脿 una inversi贸 d’al voltant de 125.000 euros. S贸n treballs que es duran a terme en la part final de la via, perqu猫 donat l’estat que presenta, necessita un reasfaltat. Aquesta actuaci贸 se suma a les que ja es van realitzar el mes de setembre passat per valor de 30.000 euros de formigonada de cunetes per a canalitzar de manera correcta l’aigua de la pluja a fi que no interferisca en la conducci贸.

脡s, segons P茅rez, 芦la mostra que la carretera de Bel resulta una prioritat per a l’actual equip de govern de la Diputaci贸 de Castell贸禄. El diputat ha recordat que l’objectiu inicial era escometre la seua millora amb la subvenci贸 al 50% que ha concedit el Govern d’Espanya a la instituci贸 provincial per a actuar en cinc carreteres perjudicades per la borrasca Filomena en 2021, alguna cosa que finalment no ha sigut possible per l’increment de costos que est脿 afectant l’obra p煤blica per la crisi inflacionista ocasionada arran de la invasi贸 d’Ucra茂na per les tropes russes.

Pol铆tica i deslleialtat

El diputat lamenta 芦la deslleialtat禄 del principal partit de l’oposici贸, que 芦en l’煤ltim ple va intentar confondre a la ciutadania dient que l’equip de govern no actuaria sobre aquesta via a pesar que ja els hav铆em informat pr猫viament en comissi贸 informativa del problema que havia generat l’imprevist increment de costos i que igualment actuar铆em amb els recursos de manteniment de carreteres de la pr貌pia Diputaci贸禄. En aquest sentit, P茅rez considera que 芦l’exercici de l’activitat pol铆tica hauria de ser una mica m茅s seri贸s que anar a fer-se fotos a una carretera per a llan莽ar missatges que no s贸n certs, sobretot, si els qui ho fan van estar 24 anys al capdavant del govern de la Diputaci贸 sense realitzar en aqueix per铆ode actuaci贸 rellevant en la carretera de Bel禄.

De Sant Rafael a Rossell

El diputat de carreteres ha afegit que per a arribar a Bel 茅s necessari accedir pr猫viament a Rossell, 芦alguna cosa que ara resulta molt m茅s senzill a partir de les obres d’ampliaci贸 de la cal莽ada i millora en la CV-100, que era excessivament estreta. En aquest sentit, ha recordat que en els dos 煤ltims exercicis s’han escom茅s obres sobre un tram de 6,5 quil貌metres, la qual cosa permet una circulaci贸 m茅s segura amb l’eliminaci贸 de corbes perilloses i punts que anteriorment s’inundaven amb les pluges. 芦Una carretera禄, recorda P茅rez, 芦llargament reivindicada per l’alcalde Evaristo Mart铆 i la ciutadania de Rossell, una petici贸 que no va ser atesa durant els 24 anys de governs provincials del Partit Popular禄.

Santi P茅rez ha concl貌s dient que en el cas de Bel, 芦com fem sempre, hem estat en permanent contacte amb l’alcalde de Rossell, Evaristo Mart铆, qui al seu torn ha traslladat als ve茂ns de Bel els passos que la Diputaci贸 de Castell贸 dur脿 a terme禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.