fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 modifica les bases de les subvencions a les gaiates perqu猫 totes puguen sol路licitar-les

La Diputaci贸 de Castell贸 modifica les bases de les subvencions a les gaiates perqu猫 totes puguen sol路licitar-les

Fins ara nom茅s se centraven en l’efici猫ncia energ猫tica i en 2020 l’equip de govern de la nova Diputaci贸 les amplia a altres elements de la construcci贸 del monument.

L’equip de govern de la nova Diputaci贸, atenent la petici贸 formulada per la Federaci贸 Gestora de Gaiates, ampliar脿 les bases de la l铆nia de subvenci贸 per a la construcci贸 dels monuments, amb l’objectiu que totes les comissions de sector puguen tindre acc茅s a estes ajudes. Aix铆 ha quedat de manifest en la reuni贸 que la vicepresidenta, Patricia Puerta, i la diputada de Cultura, Ruth Sanz, han mantingut en el Palau Provincial amb els representants de la Gestora, Arturo Espa帽a i Ra煤l Collazos. La l铆nia d’ajudes ascendix a 28.500 euros, la qual cosa suposa una subvenci贸 de 1.500 euros per a cadascuna de les 19 gaiates.

Es tracta d’una ampliaci贸 de bases a diversos elements de la construcci贸 del monument gaiater, sense centrar-lo 煤nicament en l’efici猫ncia energ猫tica, com succe茂a fins ara. Segons ha explicat la diputada de Cultura, “sense esta modificaci贸, algunes gaiates no podrien accedir a les ajudes en 2020 perqu猫 no tots els anys 茅s necessari adquirir nous elements d’il路luminaci贸”. “Amb esta decisi贸”, ha afegit, “totes les gaiates podran disposar d’una ajuda de 1.500 euros”.

Per part seua, la vicepresidenta Puerta ha assenyalat que “la mesura adoptada posa de manifest el suport de la Diputaci贸 al moviment fester de Castell贸 i, molt especialment, a les gaiates, a les quals volem agrair tot l’esfor莽 que realitzen per a mantenir les nostres tradicions i engrandir les festes de la Magdalena”.

A les ajudes de 1.500 euros per gaiata que fan un total de 28.500 euros, cal afegir que la Diputaci贸 i la Gestora mantindran el conveni per a la contractaci贸 de bandes de m煤sica en les desfilades, que ascendix a 25.000 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.