fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 obri el termini de sol路licitud de 10.000 viatges de ‘Castell贸 S猫nior 2021-2022’ per a reactivar el sector

La Diputaci贸 de Castell贸 obri el termini de sol路licitud de 10.000 viatges de ‘Castell贸 S猫nior 2021-2022’ per a reactivar el sector

El president Jos茅 Mart铆 continua apel路lant a la prud猫ncia i destaca que “hem arribat a aquesta satisfact貌ria situaci贸 gr脿cies a l’esfor莽 de la ciutadania i a l’espectacular avan莽 del proc茅s de vacunaci贸.

El Patronat Provincial de Turisme ha obert el termini d’inscripci贸 per a Castell贸 S猫nior 2021-2022, el programa de vacances per a majors que llan莽a una oferta de 10.000 places que es poden sol路licitar per via telem脿tica des de la p脿gina www.dipcas.es o per correu ordinari. Els qui opten per aquesta segona opci贸 hauran de descarregar els impresos de sol路licitud en la web de la Diputaci贸 i presentar-los una vegada emplenats i signats en una oficina de Correus amb sobre obert perqu猫 es puga estampar el segell corresponent amb la data. Hauran de remetre’s a PATRONAT PROVINCIAL DE TURISME DE CASTELL脫, Avinguda Vall d’Uix贸 25. 12004 Castell贸.

Per al president de la Diputaci贸, Jos茅 Mart铆, es tracta de “una not铆cia estupenda que permetr脿 avan莽ar per la senda de la recuperaci贸 al sector tur铆stic, que amb tanta cruesa ha patit les conseq眉猫ncies de la pand猫mia i la crisi que aquesta ha originat”. En conseq眉猫ncia, “si tots els anys suposa una alegria activar aquest programa, molt m茅s ho 茅s en aquesta edici贸 perqu猫 som conscients de la import脿ncia d’aquesta mena de not铆cies ajuden a moure l’economia i a generar optimisme entre la ciutadania”.

En aquest sentit, Mart铆, que continua “apel路lant a la prud猫ncia perqu猫 el virus continua entre nosaltres”, apunta al fet que “ha sigut possible arribar fins ac铆 gr脿cies a l’esfor莽 de mesos realitzat pel conjunt de la ciutadania castellonenca i al fet que el proc茅s de vacunaci贸 es desenvolupa amb gran efic脿cia i amb un ritme molt alt”.

Les dades

Seran benefici脿ries de de Castell贸 S猫nior les persones empadronades en municipis de la prov铆ncia de Castell贸 majors de 55 anys reconegudes com a pensionistes del Sistema de Seguretat Social o classes passives pel concepte de jubilaci贸 a data de 31 de desembre de 2020.

Els torns per a la realitzaci贸 d’aquests viatges estan compresos entre el 19 de setembre i el 17 de desembre de 2021 i entre el 16 de gener i el 10 de juny de 2022, exceptuant el per铆ode de Setmana Santa.

Castell贸 S猫nior, que en la pr貌xima temporada mantindr脿 els preus de l’actual, s’estructura en tres programes vacacionals diferents: ‘Vacances en la Costa de Castell贸’, ‘Rutes de Patrimoni Hist貌ric, Cultural i Natural’ i ‘Estades en Balnearis’.

Programa de Vacances en la Costa de Castell贸:

Contempla una estada durant 6 dies / 5 nits en hotels situats en poblacions costaneres de la prov铆ncia, amb entrada en diumenge i eixida en divendres, en r猫gim de pensi贸 completa. Inclou un m铆nim de 2 excursions de mig dia a recursos tur铆stics o municipis de Castell贸.

Rutes de Patrimoni Hist貌ric, Cultural i Natural:

Es tracta d’una estada durant 3 dies / 2 nits en hotels situats en municipis de l’interior, en dies laborables, amb visites a diferents municipis i recursos tur铆stics on es realitzaran els esmorzars.

Estades en Balnearis:

Estada durant 8 dies / 7 nits en hotels situats a la prov铆ncia de Castell贸 en el mateix municipi que el balneari de dest铆, amb entrada en dissabte i eixida el dissabte seg眉ent. El paquet inclou r猫gim de pensi贸 completa, tres tractaments diaris m铆nims en balnearis d’aig眉es miner-medicinals de la prov铆ncia, un m铆nim d’una excursi贸 de migdia a recursos tur铆stics o municipis de Castell贸, i inclou el transport des de la capital de la Plana.

Preus de les places i cost per als usuaris

El cost de les places 茅s el seg眉ent:

-176 鈧 per pla莽a per al “Programa de Vacances en la Costa de Castell贸”.

-159,50 鈧 per pla莽a per a les “Rutes de Patrimoni Hist貌ric, Cultural i Natural”.

-447,50 鈧 per pla莽a per a les “Estades en Balnearis”.

El Patronat Provincial de Turisme contribueix a finan莽ar part del cost dels viatges a trav茅s de subvencions “en esp猫cie”, sent a c脿rrec de les persones benefici脿ries els seg眉ents imports segons el programa seleccionat:

-80 鈧 (IVA incl貌s) per pla莽a per al “Programa de Vacances en la Costa de Castell贸”. Tot incl貌s.

-50 鈧 (IVA Incl貌s) per pla莽a per a les “Rutes de Patrimoni Hist貌ric, Cultural i Natural”. Tot incl貌s.

-125 鈧 (IVA Incl貌s) per pla莽a per a les “Estades en Balnearis”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.