fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 obri el termini perqu猫 les societats musicals demanen subvencions per a instruments i b茅ns inventariables

La Diputaci贸 de Castell贸 obri el termini perqu猫 les societats musicals demanen subvencions per a instruments i b茅ns inventariables

El BOP publica hui l’extracte de les bases, per la qual cosa s’obri ara un per铆ode de 20 dies h脿bils per a presentar sol路licituds.

La Junta de Govern de la Diputaci贸 de Castell贸 ha aprovat la concreci贸 de les bases reguladores de la campanya titulada ‘Adquisici贸 d’instruments musicals i altres b茅ns inventariables 2023’, que compta amb una dotaci贸 de 100.000 euros. Es tracta d’ajudes a les quals podran accedir pel procediment de concurr猫ncia competitiva les societats musicals amb banda de m煤sica establida, que disposen d’escola d’educands o d’escola de m煤sica.

Amb aquesta l铆nia de suport, la corporaci贸 provincial mant茅 el recolzament a l’activitat musical en les agrupacions musicals de Castell贸. En aquest cas es finan莽ar脿 part de les despeses d’adquisici贸 d’instruments, aix铆 com altres b茅ns inventariables, com per exemple equips inform脿tics i altres b茅ns necessaris per al desenvolupament de l’activitat com a impressores, fotocopiadores, tauletes, pissarres digitals i projectors.

Les associacions interessades a conc贸rrer en aquest procediment hauran de presentar les seues sol路licituds de manera telem脿tica a trav茅s de la seu electr貌nica de la Diputaci贸. El BOP ha publicat hui dissabte l’extracte de les bases, per la qual cosa s’obri un termini de 20 dies h脿bils a comptar des de dem脿 diumenge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.