fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 obrir脿 una nova l铆nia d’ajudes a organitzacions agr铆coles i ramaderes, dotada de 125.000 euros

La Diputaci贸 de Castell贸 obrir脿 una nova l铆nia d’ajudes a organitzacions agr铆coles i ramaderes, dotada de 125.000 euros

El diputat Santi P茅rez es reuneix amb Arbocas, que planteja la possibilitat de presentar-se a aquesta convocat貌ria amb projectes geolocalitzaci贸 d’animals i millora de la fertilitat.

La Diputaci贸 llan莽ar脿 una nova l铆nia d’ajudes valorades en 125.000 euros per a potenciar el sector primari i defensar els interessos dels ramaders i agricultors de la prov铆ncia de Castell贸. El diputat de Desenvolupament Rural, Santi P茅rez, s’ha reunit amb l’Associaci贸 de Ramaders de Bov铆 de Carn de Castell贸 (Arbocas), que podr脿 optar a aquesta convocat貌ria presentant projectes de geolocalitzaci贸 d’animals i millores de fertilitat per a evitar p猫rdues econ貌miques i millorar la rendibilitat del sector bov铆.

Santi P茅rez, ha assegurat que ”el sector primari representa a molta poblaci贸 les vides de la qual estan lligades a l’interior de la prov铆ncia”, i afig que ”prestant la nostra ajuda, podem frenar el despoblament”. La instituci贸 provincial ja ha col路laborat anteriorment amb l’Associaci贸 de Ramaders de Bov铆 de Carn de Castell贸 (Arbocas) amb un projecte de millora de la fertilitat a trav茅s d’assist猫ncia t猫cnica, per tal d’optimitzar els recursos.

Aquesta associaci贸 compta amb m茅s de 95 ramaders de bov铆 en extensiu. El diputat, despr茅s d’haver-se reunit amb l’associaci贸, ha explicat que Arbocas ”representa a molts ramaders i defensa els interessos del bov铆”. Des de la Diputaci贸 s’espera continuar amb el projecte de millora de fertilitat i millorar la situaci贸 del sector.

Leave a Reply

Your email address will not be published.