fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 posa en marxa una oficina 芦Accelera pimes禄 en cadasc煤 dels centres CEDES

La Diputaci贸 de Castell贸 posa en marxa una oficina 芦Accelera pimes禄 en cadasc煤 dels centres CEDES

L’ens supramunicipal aconsegueix la quarta millor puntuaci贸 entre les sol路licituds en l’脿mbit nacional per activar aquest servei.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha activat la xarxa d’oficines Accelera Pime per a entorns rurals, despr茅s d’haver sigut aprovada la sol路licitud de l’ens supramunicipal obtenint la quarta millor puntuaci贸 d’entre les 75 oficines atorgades per a tot el territori nacional.

En aquest sentit, el diputat de Promoci贸 Econ貌mica, Ocupaci贸 i Relacions Internacionals, Pau Ferrando, ha destacat l’ampliaci贸 dels serveis en els CEDES 芦per tal de refor莽ar i dotar d’activitats a empreses i persones emprenedores de l’interior禄.

Les Oficines Accelera Pime posades en marxa per Red.es, entitat p煤blica adscrita al Ministeri d’Assumptes Econ貌mics i Transformaci贸 Digital a trav茅s de la Secretaria d’Estat de Digitalitzaci贸 i Intel路lig猫ncia Artificial, compten amb un pressupost global de 23,8 milions d’euros, dels quals Red.es aportar脿 fins al 80 % del pressupost subvencionable i les entitats benefici脿ries la resta.

Les actuacions s贸n finan莽ades pel Pla de Recuperaci贸, Transformaci贸 i Resili猫ncia a trav茅s dels fons Next Generation EU, en el marc de l’agenda Espanya Digital 2025 i el Pla de Digitalitzaci贸 de Pimes 2021-2025, la quarta mesura de l’eix d’actuaci贸 “Digitalitzaci贸 b脿sica per a les PIMES”, inclou la creaci贸 d’una xarxa d’Oficines Accelera pime. En el cas de la Diputaci贸 de Castell贸, l’ajuda rebuda ascendeix a 404.916,80 euros, sobre un projecte elegible de 506.146,01 euros.

L’objectiu principal d’aquesta Oficina Accelera pime rural 茅s impulsar el proc茅s d’incorporaci贸 de tecnologies digitals i innovadores per part de les Pimes i persones emprenedores dels municipis rurals de la prov铆ncia de Castell贸. Per a aix貌, es realitzaran labors de sensibilitzaci贸 sobre els avantatges i metodologies innovadores per a optimitzar el funcionament dels seus negocis, mitjan莽ant la incorporaci贸 de les Tecnologies de la Informaci贸 i les Comunicacions (TIC) en els seus processos, de manera que s’afavorisca la demanda de tecnologies innovadores que contribu茂squen a la millora de la seua productivitat.

La Diputaci贸 de Castell贸 posar脿 en marxa una Oficina Accelera Pime Rural (OAP) a trav茅s d’una xarxa de cinc espais f铆sics repartits pel territori rural provincial (atenci贸 presencial) i una oficina virtual, per a aix铆 assessorar empreses de l’脿rea d’influ猫ncia d’aquesta xarxa en el seu proc茅s de transformaci贸 digital.

Atenci贸 presencial

Els cinc espais f铆sics en els quals se situar脿 l’Oficina Accelera Pime estaran allotjats en edificis pertanyents a la Diputaci贸 (Centres CEDES) localitzats en els municipis d’Alboc脿sser, Llucena, Morella, Sogorb i la Vall d’Alba, en els quals s’habilitar脿 un espai exclusiu per a la OAP.

Aquestes oficines comptaran amb el seg眉ent personal t猫cnic: t猫cnica en transformaci贸 digital (CEDES la Vall d’Alba), t猫cnica en m脿rqueting digital i xarxes socials (CEDES Morella), t猫cnica en ajudes a la digitalitzaci贸 (CEDES Alboc脿sser), t猫cnica en disseny web i comer莽 electr貌nic (CEDES Lucena) i t猫cnica en comunicacions segures/ciberseguretat (CEDES Sogorb).

Les bases per a la selecci贸 del personal es publicaran en el BOP i en la p脿gina web de Diputaci贸 (https://www.dipcas.es/es/recursos-humanos.html) i, a banda, es crear脿 un espai virtual allotjat en la web, aglutinador dels continguts i actuacions digitals.

Entitats col路laboradores

El projecte compta amb el suport de les principals entitats de suport a l’emprenedoria i la innovaci贸 de la prov铆ncia, associacions de dones, aix铆 com amb entitats i agents clau de les zones rurals. Per a aix貌, la Diputaci贸 ha subscrit acords de col路laboraci贸 amb 19 entitats, que garantiran una major capil路laritat i complementarietat d’actuacions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.