fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 presenta la nova imatge del Dia de la Prov铆ncia amb un cartell que dona una visi贸 femenina de l’arquer de la Valltorta

La Diputaci贸 de Castell贸 presenta la nova imatge del Dia de la Prov铆ncia amb un cartell que dona una visi贸 femenina de l’arquer de la Valltorta

L’acte provincial d’entrega de guardons tindr脿 lloc el pr貌xim divendres 5 de maig a l’Auditori i Palau de Congressos.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha presentat hui la imatge del Dia de la Prov铆ncia amb un cartell que dona una visi贸 femenina de l’arquer de la Valltorta. A l’acte ha assistit el president Jos茅 Mart铆 i la guanyadora de la crida a projecte, la dissenyadora Lina Vila. Com ja 茅s habitual, l’element central 茅s “l’arquer o l’arquera de la Valltorta, s铆mbol de la llarga hist貌ria del nostre territori”, ha explicat Mart铆. “Una arquera colorista i actual”, en paraules de la dissenyadora. El Dia de la Prov铆ncia es celebrar脿 el pr貌xim divendres 5 de maig a les 19:00 hores en l’Auditori i Palau de Congressos de Castell贸.

Mart铆 ha explicat que “44 projectes han sigut els que han optat a fer el disseny del qual 茅s ja la nostra icona per excel路l猫ncia, i totes i tots els participants han mostrat una gran professional”. “Lina Vila ha resultat la guanyadora i ens ha fet un disseny innovador i encertat”, ha afegit el president.

Per la seua part, Vila ha assenyalat que, despr茅s de documentar-se a trav茅s de diversos articles, “ha quedat pal茅s que les dones tamb茅 eren ca莽adores i he volgut destacar, de manera m茅s vehement, aspectes que, encara que s贸n propis d’h貌mens i dones, solen representar la feminitat”. A m茅s a m茅s, la imatge incorpora un tr猫vol de quatre fulles representant la naturalesa de la prov铆ncia.

Biografia

Lina Vila (Val猫ncia, 1965) 茅s llicenciada en Belles Arts per la Universitat Polit猫cnica de Val猫ncia (UPV), il路lustradora i dissenyadora, col路labora amb diversos estudis com a freelance i en 1998 funda Estudi Lina Vila.

Des d’aleshores assumeix la direcci贸 creativa dels projectes, ha participat en nombroses publicacions, exposicions, cursos i confer猫ncies sobre disseny i il路lustraci贸. Actualment imparteix classes en el M脿ster de Disseny i Il路lustraci贸 de la UPV i en l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Val猫ncia (EASD). A m茅s a m茅s, Lina Vila col路labora habitualment amb iniciatives socials i culturals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.