fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 reafirma el seu comprom铆s amb les bandes de m煤sica aportant 100.000鈧 per a la compra d’instruments

La Diputaci贸 de Castell贸 reafirma el seu comprom铆s amb les bandes de m煤sica aportant 100.000鈧 per a la compra d’instruments

Les 52 societats musicals de la prov铆ncia tornaran a beneficiar-se d’una campanya que va recuperar la corporaci贸 provincial l’any passat.

La Diputaci贸 de Castell贸 reafirma el seu comprom铆s per ajudar a les bandes de m煤sica de la prov铆ncia amb l’aprovaci贸 de la subvenci贸 per a la campanya d’adquisici贸 d’instruments musicals i altres b茅ns 2021 promoguda per l’脿rea de Cultura. Un total de 100.000 euros es repartiran entre les 52 societats musicals que s’han presentat a la convocat貌ria amb l’objectiu d’ajudar-los a seguir amb la seua activitat i activar el sector de la fabricaci贸 d’instruments musicals.

La diputada de Cultura, Ruth Sanz, explica que “un any m茅s la Diputaci贸 demostra el suport incondicional a una pe莽a clau de la cultura de la prov铆ncia com s贸n les bandes de m煤sica”. Despr茅s de diversos anys en qu猫 aquesta subvenci贸 es va desestimar, la nova Diputaci贸 va recuperar aquest paquet d’ajudes que des de l’any passat arriba a totes les entitats musicals que la demanden.

Les ajudes estan dirigides a les despeses de les societats entre l’1 de gener i el 30 de juny, que tindran un termini de justificaci贸 fins al 31 de juliol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.