fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 realitzar脿 aquesta setmana tractaments terrestres contra els mosquits en 19 municipis de la prov铆ncia

La Diputaci贸 de Castell贸 realitzar脿 aquesta setmana tractaments terrestres contra els mosquits en 19 municipis de la prov铆ncia

La Diputaci贸 de Castell贸 ja ha invertit en la present temporada 332.751,68 euros en la lluita contra la plaga de mosquits, la qual cosa s’ha tradu茂t en 619 accions de tractament terrestre i 2 vols de fumigaci贸 sobre aig眉es estancades.

La Diputaci贸 de Castell贸 realitzar脿 la setmana vinent del 22 al 26 d’agost accions de tractament contra els mosquits per via terrestre en 19 municipis de la prov铆ncia, tant de la costa com de l’interior. S贸n treballs que es desenvoluparan en el medi natural, en marjals i zones humides, ja que l’actuaci贸 en les 脿rees urbanes 茅s compet猫ncia dels ajuntaments. Els tractaments s’aplicaran en el sector nord amb el seg眉ent calendari:

Dilluns, 22 d’agost de 2022

Torreblanca

Dimarts, 23 d’agost de 2022

Pen铆scola, Vinar貌s i Benicarl贸

Dimecres, 24 d’agost de 2022

Alcal脿 de Xivert, Santa Magdalena de Polp铆s, Traiguera, Sant Jordi i C脿lig

Dijous, 25 d’agost de 2022

La Serratella, les Coves de Vinrom脿, Alboc脿sser, Morella, Vallibona i Herbers

Divendres, 26 d’agost de 2022

Ares del Maestrat, Castellfort, Portell i Cinctorres.

Cal recordar que, tal com traslladen els experts, el tractament terrestre resulta molt m茅s efica莽, en atacar a larves i mosquits adults, enfront de l’aeri, que nom茅s afecta les larves.

El ‘Pla Provincial contra els Mosquits’ que est脿 duent a terme la Diputaci贸 de Castell贸 per a aquest exercici compta amb 1.170 actuacions terrestres (390 en el sector Nord, 390 en el sector Sud i 390 en el sector Centre), aix貌 茅s 270 m茅s que l’any passat (90 per sector) el que suposa un augment del 30%. A m茅s, cal assenyalar que, malgrat l’increment en el n煤mero actuacions, l’equip de govern de la Diputaci贸 de Castell贸 ha aconseguit minorar el cost a l’haver adjudicat el programa per 630.348 euros per any. Aix貌 significa, dins del comprom铆s de la Diputaci贸 de Castell贸 per ajudar en el control dels mosquits, que la instituci贸 provincial oferir脿 m茅s tractament que mai a menor cost.

La Diputaci贸 de Castell贸 ja ha invertit en la present temporada 332.751,68 euros en la lluita contra la plaga de mosquits, la qual cosa s’ha tradu茂t en 619 accions de tractament terrestre i 2 vols de fumigaci贸 sobre aig眉es estancades. La lluita contra els mosquits 茅s una prioritat per a l’equip de govern de la Diputaci贸 de Castell贸, ra贸 per la qual el Pla Provincial es mant茅 actiu durant tot l’any i s’intensifiquen durant l’猫poca estival.

Leave a Reply

Your email address will not be published.