fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació de Castelló recolza amb 30.000 euros a les entitats privades per al foment de la igualtat

La Diputació de Castelló recolza amb 30.000 euros a les entitats privades per al foment de la igualtat

La vicepresidenta Patricia Puerta recalca que les subvencions beneficiaran especialment les zones rurals de la província, on es fa més important treballant i donar visibilitat a les polítiques igualitàries.

La Diputació de Castelló ha aprovat aquesta setmana les bases per les quals es regeix la concessió d’ajudes a entitats sense ànim de lucre per al desenvolupament de projectes que fomenten la igualtat efectiva entre dones i home i l’erradicació de la violència de gènere. És la primera vegada en la història que la institució provincial convoca una línia d’ajudes per a aquesta mena d’activitats, que compta amb un pressupost total de 30.000 euros.

La vicepresidenta i d’Igualtat, Patricia Puerta, ha explicat que “amb aquesta iniciativa busquem fomentar la igualtat des de la base social i associativa, des d’on ens consta que estan fent un bon treball de camp per a donar resposta a les reivindicacions feministes”.

L’aspiració de Puerta és que les ajudes arriben amb força a l’interior, on es fa més important treballar i donar visibilitat a les polítiques d’igualtat. Puerta ha detallat que, per aquest motiu, es beneficiarà aquells col·lectius que desenvolupen els seus programes en municipis interiors o en risc de despoblació.

Aquestes ajudes, de les quals la quantitat màxima per beneficiari s’ha marcat en 3.000 euros, finançaran programes, projectes o accions concretes que contribuïsquen a fer efectiu el dret d’igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes.

Les entitats interessades a concórrer en aquest procediment hauran de presentar les seues sol·licituds dintre del termini de quinze dies naturals a contar des de hui mateix.

Leave a Reply

Your email address will not be published.