fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 refor莽a el seu comprom铆s amb l’esport augmentant a 900.000 euros la l铆nia d’ajudes per a l’organitzaci贸 d’esdeveniments esportius

La Diputaci贸 de Castell贸 refor莽a el seu comprom铆s amb l’esport augmentant a 900.000 euros la l铆nia d’ajudes per a l’organitzaci贸 d’esdeveniments esportius

El president, Jos茅 Mart铆, destaca que s’ha augmentat la dotaci贸 econ貌mica en 100.000 euros perqu猫 una de les prioritats de l’entitat provincial 茅s recuperar la gran quantitat de proves que s’organitzaven abans de la pand猫mia.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha concretat les bases d’una l铆nia d’ajudes destinada a les entitats privades per a l’organitzaci贸 d’esdeveniments esportius a la prov铆ncia. El muntant econ貌mic, de gran import脿ncia dins dels pressupostos de l’脿rea d’Esports, ascendeix als 900.000 euros, cosa que demostra el comprom铆s de l’actual equip de govern amb l’esport en el territori castellonenc, en augmentar el pressupost en 100.000 euros respecte a l’exercici anterior.

El president de la Diputaci贸 de Castell贸, Jos茅 Mart铆, ha afirmat que l’increment econ貌mic ”es correspon amb el nostre comprom铆s d’augmentar els esdeveniments i esdeveniments esportius que es realitzen a la prov铆ncia per a recuperar la normalitat esportiva en la qual ens trob脿vem abans de la pand猫mia”. Sobre aquest tema, ha manifestat que la recuperaci贸 de la聽normalitat聽”permetr脿 que Castell贸 continue la seua l铆nia ascendent quant a popularitat i prestigi esportiu, tant a nivell nacional com internacional, consolidant-se com un territori idoni per a la pr脿ctica de qualsevol modalitat esportiva”.

Mitjan莽ant aquesta subvenci贸, les corporacions privades podran organitzar esdeveniments esportius a la prov铆ncia de Castell贸 durant l’exercici de 2022. D’aquesta manera, clubs, organitzacions i entitats oferiran innombrables proves que, en paraules del president, ”promocionaran l’esport com a motor de desenvolupament social i econ貌mic per als nostres pobles”. Aquelles entitats interessades a beneficiar-se hauran de presentar la seua sol路licitud fins al 29 de maig.

Mart铆 ha recordat que l’any passat, gr脿cies a aquesta ajuda, es van poder realitzar 150 esdeveniments esportius de gran varietat i repercussi贸, com per exemple el Eco Rallye de la Comunitat Valenciana, la Mediterranean Epic Gran Fons i el Infinitri Half Pen铆scola, entre altres proves.

Leave a Reply

Your email address will not be published.