fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació de Castelló rep els participants del projecte europeu VET UP per a l’excel·lència en la FP

La Diputació de Castelló rep els participants del projecte europeu VET UP per a l’excel·lència en la FP

El diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionaltzació, Pau Ferrando, ha participat avui en la reunió transnacional del projecte europeu VET UP for the excellence in Vocational Education in Europe que ha tingut lloc a la Vall d’Uixó.

L’acte ha comptat amb una presentació sobre l’Experiència de la Diputació de Castelló en matèria de Formació Ocupacional, on l’equip de l’àrea ha explicat les estratègies emprades per fomentar la FP a l’interior de la província com a eina contra el despoblament.

A més del diputat delegat, han intervingut també la cap del Servei de Promoció Econòmica i Relacions Internacionals de la Diputació, Ana Belén Arzo; el tècnic de Formació i Ocupació al CEDES de Llucena, Alberto Pérez; i la responsable del Centre Europe Direct Castelló, Teresa Tena. La jornada ha finalitzat amb la visita al Centre Europe Direct, que ofereix informació directa i de qualitat sobre els programes de mobilitat relacionats amb l’Erasmus+.

El projecte VET UP, en el marc del programa Erasmus + de la Unió Europea, dóna suport a la creació de xarxes i associacions transnacionals i nacionals de proveïdors de FP per a la millora de la seua qualitat, atractiu i impacte entre estudiantat i ens ocupadors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.