Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació de Castelló treballa en la modernització de l’aplicació Solconcer per a promocionar l’ús de la ceràmica

La Diputació de Castelló treballa en la modernització de l’aplicació Solconcer per a promocionar l’ús de la ceràmica

El diputat de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, ha avançat que s’està ultimant l’actualització del web del servei Vigilancer, per a fer-lo més atractiu i intuïtiu.

El diputat provincial de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, ha valorat «positivament» els primers mesos de funcionament de l’aplicació ‘online’ Solconcer, que des del passat mes de febrer aporta als sectors de la construcció i del taulell enginyoses solucions constructives amb ceràmica a través de l’avaluació amb criteris professionals de les qualitats del taulell castellonenc en contraposició a altres materials. «En els últims mesos hem notat un augment significatiu en el nombre d’usuaris únics tant en el web com en l’aplicació, pel que hem començat ja a treballar a millorar alguns aspectes i introduir novetats que servisquen per a continuar amb esta tendència a l’alça» que, com ha dit, «acaba beneficiant la nostra ceràmica i la nostra terra».

Huguet ha avançat que, actualment, el personal tècnic de la Diputació està ultimant un contracte per a actualitzar de dalt a baix esta ‘app’, «que inclourà més funcionalitats i posarà més facilitats al sector ceràmic a l’hora de vendre el seu producte». En este sentit, ha avançat que, en un futur, l’aplicació permetrà que els usuaris puguen personalitzar-la amb opcions com la inclusió dels seus productes ceràmica.

Solconcer és una aplicació desenvolupada per l’Institut de Promoció Ceràmica de la Diputació de Castelló amb la col·laboració de l’Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC).

Leave a Reply

Your email address will not be published.