fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 ultima el pla director del castell de Xivert

La Diputaci贸 de Castell贸 ultima el pla director del castell de Xivert

La diputada de Cultura, Ruth Sanz, es reuneix amb l’equip redactor per a coordinar les actuacions i presentar el projecte a finals de mar莽.

La diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, s’ha reunit amb el Servei de Patrimoni i l’equip redactor del pla director del castell de Xivert per a ultimar el projecte, explicar els avan莽os i coordinar les actuacions. Tal com ha explicat Sanz, la previsi贸 茅s que el pla director es done a con茅ixer a finals de mar莽.

Cal assenyalar que el pla director s’est脿 realitzant amb una t猫cnica 煤nica HBIM (repositori d’informaci贸 on es poden bolcar i consultar totes les dades obtingudes en el cicle de vida d’un b茅 hist貌ric). A m茅s, contempla quatre plans d’actuaci贸 que portaran un conjunt d’actuacions valorades i estructurades en fases que es recolliran en un cronograma final: pla d’adequaci贸 de l’entorn, pla de participaci贸 ciutadana, pla d’煤s p煤blic i gesti贸 tur铆stica i pla de manteniment i prevenci贸.

L’objectiu del pla director 茅s ordenar les intervencions per a aconseguir la consolidaci贸 de la fortalesa i el seu impuls tur铆stic i cultural.

Leave a Reply

Your email address will not be published.