fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Val猫ncia inicia una nova edici贸 dels cursos formatius dirigits a t猫cnics i c脿rrecs electes

La Diputaci贸 de Val猫ncia inicia una nova edici贸 dels cursos formatius dirigits a t猫cnics i c脿rrecs electes

En 2019, m茅s de 6.000 persones han realitzat algun curs de formaci贸 de la Diputaci贸, procedents de 292 institucions locals, especialment ajuntaments i mancomunitats.

La Diputaci贸 de Val猫ncia ha iniciat este dilluns en ADEIT una nova edici贸 dels seus cursos formatius orientats a personal t猫cnic d’entitats locals i c脿rrecs electes, amb l’objectiu de millorar les capacitats de gesti贸 i, en conseq眉猫ncia, el funcionament de les administracions locals.

El president de la Diputaci贸, Toni Gaspar, ha participat en la sessi贸 matinal, en la qual el catedr脿tic Manuel Villoria ha obert la tercera edici贸 de l’itinerari DIVAL Directia dirigit a t猫cnics i responsables d’ens locals, amb la confer猫ncia titulada ‘Els valors com a guia de l’acci贸 administrativa’. Gaspar tamb茅 ha estat present, al costat de la responsable de l’脿rea d’Administraci贸 General i diputada de Formaci贸, Pilar Molina, en l’obertura de la primera sessi贸 del programa de formaci贸 de c脿rrecs electes 2019, sota el t铆tol ‘Organitzaci贸 i transpar猫ncia’.

L’itinerari DIVAL Directia est脿 dirigit a personal que ocupa llocs de responsabilitat de nivell directiu, des d’habilitats nacionals fins a responsables d’脿rea o serveis que exercixen el seu treball en entitats locals de la prov铆ncia i la mateixa Diputaci贸. D’altra banda, el programa de c脿rrecs electes, coordinat per l’oficial major de la Diputaci贸, Juan Jim茅nez, est脿 destinat a regidors i regidores, alcaldes i alcaldesses, molts i moltes d’elles presents en esta sessi贸 inaugural en ADEIT.

Leave a Reply

Your email address will not be published.