fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 destinar脿 4,6 milions d’euros de la modificaci贸 pressupost脿ria a la millora de la xarxa vi脿ria provincial

La Diputaci贸 destinar脿 4,6 milions d’euros de la modificaci贸 pressupost脿ria a la millora de la xarxa vi脿ria provincial

El Govern Provincial actuar脿 en 18 carreteres de l’interior per a esmenar defici猫ncies i millorar les oportunitats de desenvolupament.

La Diputaci贸 de Castell贸 aprofitar脿 bona part dels 13,2 milions d’euros de la modificaci贸 pressupost脿ria que aprovar脿 el pr貌xim dimarts en sessi贸 plen脿ria per a millorar la xarxa vi脿ria provincial. Aix铆, el Govern Provincial consignar脿 4.612.248 euros per a escometre noves actuacions de manteniment i conservaci贸 de les carreteres de titularitat provincial, amb especial atenci贸 a l’interior i el nord de la prov铆ncia.

El vicepresident primer de la Diputaci贸, Vicent Sales, ha destacat que esta nova inversi贸, que se sumisca als m茅s de 2,2 milions d’euros consignats inicialment en el pressupost d’enguany per a la millora de la xarxa vi脿ria, permetr脿 refor莽ar el pla provincial de carreteres i “actuar en fins a 18 carreteres de l’interior en aquells punts que ajuntaments i ve茂ns ens han sol路licitat per a millorar l’estat dels trams de vials”.

D’esta manera, i gr脿cies a una nova injecci贸 econ貌mica “fruit de l’excel路lent salut financera d’esta instituci贸 i del comprom铆s municipalista adquirit per Moliner des de la seua arribada a la presid猫ncia, aconseguirem respondre a moltes de les demandes plantejades en mat猫ria vi脿ria pels nostres pobles i esmenar les defici猫ncies que els tra莽ats presenten per la seua antiguitat i desgast”.

Aix铆, “a m茅s d’aconseguir millorar la seguretat vi脿ria de tots els castellonencs que di脿riament empr猫n estes carreteres, avan莽arem en un dels objectius prioritaris d’este Govern Provincial com 茅s el de l’impuls i desenvolupament del territori en connectar els nuclis poblacionals del nostre m贸n rural amb noves oportunitats”.

En este sentit, Sales ha posat l’accent que estos treballs de manteniment, conservaci贸 i modernitzaci贸 de les vies de comunicaci贸 que conformen el pla provincial de carreteres “ens permetran acostar les oportunitats a l’interior castellonenc. Millorant la seguretat dels seus usuaris i, per tant, el benestar dels nostres ve茂ns per貌 tamb茅 reduint les difer猫ncies entre l’interior i la costa en reduir temps, augmentar la competitivitat de les empreses i acostar la riquesa i el creixement”.

Cal destacar que entre les actuacions programades, moltes d’elles portaran amb si millors accessos als nuclis poblacionals de les nostres localitats del m贸n rural castellonenc “afavorint que estes renovades vies es convertisquen en el millor vehicle per a les oportunitats socials, econ貌miques i empresarials”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.