fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació destinarà 4,6 milions d’euros de la modificació pressupostària a la millora de la xarxa viària provincial

La Diputació destinarà 4,6 milions d’euros de la modificació pressupostària a la millora de la xarxa viària provincial

El Govern Provincial actuarà en 18 carreteres de l’interior per a esmenar deficiències i millorar les oportunitats de desenvolupament.

La Diputació de Castelló aprofitarà bona part dels 13,2 milions d’euros de la modificació pressupostària que aprovarà el pròxim dimarts en sessió plenària per a millorar la xarxa viària provincial. Així, el Govern Provincial consignarà 4.612.248 euros per a escometre noves actuacions de manteniment i conservació de les carreteres de titularitat provincial, amb especial atenció a l’interior i el nord de la província.

El vicepresident primer de la Diputació, Vicent Sales, ha destacat que esta nova inversió, que se sumisca als més de 2,2 milions d’euros consignats inicialment en el pressupost d’enguany per a la millora de la xarxa viària, permetrà reforçar el pla provincial de carreteres i “actuar en fins a 18 carreteres de l’interior en aquells punts que ajuntaments i veïns ens han sol·licitat per a millorar l’estat dels trams de vials”.

D’esta manera, i gràcies a una nova injecció econòmica “fruit de l’excel·lent salut financera d’esta institució i del compromís municipalista adquirit per Moliner des de la seua arribada a la presidència, aconseguirem respondre a moltes de les demandes plantejades en matèria viària pels nostres pobles i esmenar les deficiències que els traçats presenten per la seua antiguitat i desgast”.

Així, “a més d’aconseguir millorar la seguretat viària de tots els castellonencs que diàriament emprèn estes carreteres, avançarem en un dels objectius prioritaris d’este Govern Provincial com és el de l’impuls i desenvolupament del territori en connectar els nuclis poblacionals del nostre món rural amb noves oportunitats”.

En este sentit, Sales ha posat l’accent que estos treballs de manteniment, conservació i modernització de les vies de comunicació que conformen el pla provincial de carreteres “ens permetran acostar les oportunitats a l’interior castellonenc. Millorant la seguretat dels seus usuaris i, per tant, el benestar dels nostres veïns però també reduint les diferències entre l’interior i la costa en reduir temps, augmentar la competitivitat de les empreses i acostar la riquesa i el creixement”.

Cal destacar que entre les actuacions programades, moltes d’elles portaran amb si millors accessos als nuclis poblacionals de les nostres localitats del món rural castellonenc “afavorint que estes renovades vies es convertisquen en el millor vehicle per a les oportunitats socials, econòmiques i empresarials”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.