Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació dinamitza el turisme cultural de l’interior este pont i en Nadal amb La Llum de la Memòria

La Diputació dinamitza el turisme cultural de l’interior este pont i en Nadal amb La Llum de la Memòria

La exposició més gran de patrimoni sacre restaurat de Castelló manté obertes les seues tres seus a Benassal i Castellfort.

La Diputació de Castelló dinamitza el turisme cultural a l’interior de la província durant este pont de la Immaculada i també en les dates nadalenques amb l’obertura de la Llum de la Memòria. La que és la exposició més gran de patrimoni manté obertes les seues tres seus a Benassal i Morella amb tal de convertir-se en un important reclam turístic al servei d’estos municipis i els del seu entorn.

El vicepresident de la Diputació i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha explicat que “la visita de la Llum de la Memòria és un al·licient més per anar a estos municipis de l’interior de la província a gaudir del nostre temps lliure. Animem a tots els castellonencs al fet que s’acosten a Benassal i a Castellfort a comprovar les riqueses patrimonials que tenim en esta preciosa zona del nostre interior”.

En este sentit, Sales ha explicat que “si ja de per si mateix estes dates són escollides per molts visitants per gaudir dels atractius turístics del nostre interior, amb esta exposició estem fent del nostre patrimoni sacre restaurat un producte turístic per gaudir de l’experiència de conéixer els nostres orígens d’una forma molt divulgativa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.