fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació dota als productors castellonencs de noves eines per a incentivar la producció i venda de l’oli

La Diputació dota als productors castellonencs de noves eines per a incentivar la producció i venda de l’oli

El Govern Provincial organitza fins al dijous la vuitena edició del Seminari Olivicultura i Elaiotécnia ‘Castelló, Ruta de Sabor’.

El full de ruta establit per la Diputació de Castelló a l’hora de posar en valor i promocionar el patrimoni gastronòmic provincial i reforçar el treball dels productors locals ha sumat avui una nova iniciativa amb el VIII Seminari d’Olivicultura i Elaiotécnia ‘Castelló, Ruta de Sabor’.

De la mà del Consell Regulador de la D.O. Oli de la Comunitat Valenciana, i fins al dijous, el Govern Provincial dotarà a prop d’un centenar de productors i professionals de la província vinculats amb l’oli de les millors eines a l’hora de, tal com ha destacat el diputat responsable de la marca ‘Castelló, Ruta de Sabor, Pablo Roig, “aprofitar totes les potencialitats que ofereix este producte gastronòmic”.

Així les coses, l’Aula de Formació del CDT Ciutat de Castelló ha obert avui les seues portes amb la sessió inaugural d’unes jornades encaminades “a aprofitar al màxim l’excel·lència d’este or líquid fent d’ell una font d’oportunitats socials i econòmiques per al nostre territori, sobretot en el món rural castellonenc”.

Per a açò, durant les quatre jornades formatives en les quals es combinaran les sessions teòriques amb seminaris pràctics, s’aprofundirà en el full de ruta marcat per la Diputació a fi “d’afavorir al sector agroalimentari castellonenc i impulsar la qualitat dels olis d’oliva com a estratègia de comercialització i diferenciació”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.