fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 es converteix en una administraci贸 pionera per la seua aposta per la introducci贸 del vehicle el猫ctric

La Diputaci贸 es converteix en una administraci贸 pionera per la seua aposta per la introducci贸 del vehicle el猫ctric

Es tracta de la primera instituci贸 provincial que treballa en l’elaboraci贸 d’un mapa estrat猫gic de punts de rec脿rrega.

El comprom铆s mediambiental i l’aposta per la implantaci贸 del vehicle el猫ctric a Castell贸 ha convertit a la Diputaci贸 en una administraci贸 pionera en l’脿mbit nacional. No en va, es tracta de l’煤nica instituci贸 provincial que est脿 treballant en l’elaboraci贸 d’un Pla Estrat猫gic per potenciar l’煤s d’este tipus de vehicle en les seues carreteres “per impulsar un territori m茅s respectu贸s amb el medi ambient”.

El diputat responsable de l’Oficina T猫cnica, Anaven Pauner, ha aprofitat la Fira provincial MotorOcasi贸n que s’est脿 celebrant a Castell贸 per valoritzar un projecte que “ens permetr脿 situar a la prov铆ncia en el mapa nacional i internacional del vehicle el猫ctric i, gr脿cies a aix貌, oferir un nou argument de promoci贸 tur铆stic i econ貌mic al m贸n rural castellonenc”.

Acompanyat pel diputat de Sostenibilitat, Mario Garc铆a, aix铆 com pel responsable de l’Associaci贸 Valenciana del Vehicle El猫ctric, Jorge Gasc贸, el responsable provincial ha destacat que el Pla Estrat猫gic que “estem elaborant al costat de desenes de referents nacionals del sector, es materialitzar脿 en un mapa provincial de punts de rec脿rrega per a este tipus de vehicles respectuosos amb el medi ambient”.

Tant 茅s aix铆 que Gasc贸 no ha dubtat a fer valdre un projecte que “va en l铆nia del que promovem i que permetr脿 promoure la mobilitat el猫ctrica gr脿cies a un projecte tan ambici贸s per a tota la prov铆ncia com 茅s este impulsat per la Diputaci贸”.

Aix铆 les coses, Pauner ha explicat que en el si de la taula del vehicle el猫ctric promoguda des de Diputaci贸 “s’est脿 analitzant el mapa provincial per situar estos punts de rec脿rrega en punts estrat猫gics de l’interior castellonenc i que es convertisquen aix铆 en un reclam tur铆stic que atrega riquesa i creixement als pobles del nostre m贸n rural”.

No en va, tal com ha incidit el diputat responsable de l’Oficina T猫cnica, “el vehicle el猫ctric compta amb una major implantaci贸 a Europa i en grans ciutats espanyoles i situar el nostre interior en el mapa de punts de rec脿rrega ens ajudar脿 a fomentar l’economia i sostenibilitat de l’interior i fer-ho sumant turistes que escullen este tipus de vehicle per als seus despla莽aments”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.